Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. η Κατερίνα Παπακώστα - ΤΩΡΑ

“Εκτός γραμμής” η στάση που κράτησε στη Βουλή. Στήριξε τον Πάνο Καμμένο στην αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, του
γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β΄ Αθηνών, Αικατερίνη Παπακώστα - Σιδηροπούλου.

Το κλίμα για την Κατερίνα Παπακώστα έγινε …βαρύ, μετά τη χθεσινή τοποθέτησή της στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την οποία υποστήριξε ότι ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ υπερασπίστηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στην αντιπαράθεση που με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Έγιναν προσωπικές αναφορές στον κ. Υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο» είπε η Κατερίνα Παπακώστα “παγώνοντας” τους βουλευτές της ΝΔ που ήταν εκείνη την ώρα στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Οι αναφορές της προκάλεσαν την οργή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεκάλεσε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν άπαντες οι κορυφαίοι συνεργάτες του.

Σε αυτή αποφασίστηκε να ζητηθεί από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, διευκρινιστική δήλωση, μέσω της οποίας θα ανασκεύαζε τα σχόλιά της από το βήμα της Βουλής. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η νέα δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα δεν ικανοποίησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις