Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Πως το «Υπερόπλο» F-35 έχασε κατά κράτος σε Αερομαχία απο τα F-16S & F-15S! (video)

Αυτός είναι ο λόγος που το F-35 έχασε  σε αερομαχία από το F-16 και πώς έκανε  οι Αξιολογητές της Αεροπορίας των ΗΠΑ έκαναν μια  θεαματική επιστροφή …
Ενώ υπάρχει και σχετική μυστική αναφορά που προεκλογικά ο Τράμ την είχε αναφέρει!
Το F-35 αντιπροσωπεύει το όραμα της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και των Πεζοναυτών  των ΗΠΑ για το μέλλον…Αλλά
Όμως το 2015  παρουσιάστηκε  μια Μυστική  λεπτομερή καταδικαστική  έκθεση  για  τον τρόπο με τον οποίο το Joint Jet Fighter (F-35 )είχε χάσει   κατά κράτος σε αερομαχίες με F-16s και F-15s – τα ίδια τα αεροπλάνα που ο F-35 προοριζόταν να αντικαταστήσει και ουσιαστικά κατέληγε στο πρόβλημα της διαχείριση ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια μιας αερομαχίας, τα μαχητικά πρέπει να διαχειρίζονται ακραίες ποσότητες κινητικής ενέργειας ενώ παράλληλα πραγματοποιούν στροφές και ελιγμούς.
Με μικρότερα φτερά σε σύγκριση με άλλα και χαμηλότερη αναλογία ώσης προς βαρύτητα, οι πρώτοι χειριστές του F-35 ήταν σχεδόν αδύνατον να υπερνικήσουν τα F-16.
Η έκθεση έχει γίνει από τότε ένα σημείο συζήτησης για τους πολέμιους του προγράμματος F-35, οι οποίοι λένε ότι είναι υπερβολικά δαπανηρό και μη ικανό.
Το βίντεο αναρτήθηκε μόλις τον Απρίλιο του 2017 και δείχνει ότι το F-35 δεν είναι το Υπερόπλο που κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν !
Επίσης επειδή υπάρχουν και αναφορές κάποιων δήθεν Ειδικών οτι τα F-16v   δεν μπορούν να δούνε τα F-35 να αναφέρουμε οτι κανένα απο τα  Αεροσκάφη ούτε το ίδιο το F-35 δεν μπορεί να δει ένα άλλο F-35!
Αλλά η αναβάθμιση των F-16  της ΠΑ σε F-16V θα τους δώσει την δυνατότητα να παίρνουν ψηφιακές πληροφορίες στόχων μέσου του Link -16 στις Πολλαπλές Οθόνες των Αναβαθμισμένων F-16V!
Ενώ η Στρατηγική της Ελλάδος πρέπει μετά την Αναβάθμιση να στοχεύσει σε μια αγορά τουλάχιστον μιας Μοίρας F-35   για καθαρά επιθετικούς και όχι για αμυντικούς σκοπούς …Η για μια  Ισοδύναμη απάντηση  σε ενδεχόμενη Τουρκική Επίθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις