Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

H σοκαριστική ζωή μίας πρώην σκλάβας του ISIS -«Περίμεναν να αποκτήσουμε στήθος για να μας βιάσουν»

ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ
Τη σοκαριστική ιστορία της μοιράστηκε μία πρώην σκλάβα του σεξ, η οποία έπεσε θύμα αρπαγής και φυλακίστηκε από τους τζιχαντιστές.

Η γυναίκα αποκάλυψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες το πώς τα μέλη του ISIS αποφάσιζαν αν θα τις βιάσουν ή όχι.
«Αν είχαμε στήθη, μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμη, μας πετούσαν στη φυλακή μέχρι να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες», ανέφερε η ίδια.
Οι αποκαλύψεις της γυναίκας, που έλαβε την προσωνυμία «Θύμα 1», έγιναν από τον Νικίτα Μάλικ, στον ιστότοπο Ηenry jackson society.
Το «Θύμα 1» αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από έναν τζιχαντιστή, ενώ μετά οι ίδιοι προσπάθησαν να τη ρίξουν από τις σκάλες με δύναμη για να αποβάλει.
Στο ίδιο δωμάτιο μαζί της κακοποιούνταν και άλλα μικρά κορίτσια, ενώ όταν το «Θύμα 1» προσπάθησε να το σκάσει και δεν τα κατάφερε, βιάστηκε από έξι άνδρες μαζί ως τιμωρία.
Η ίδια αναφέρει πως υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση ωθεί τους στρατιώτες να έχουν σκλάβες τους σεξ και παιδιά, επειδή πληρώνονται για κάθε μία που αποκτούν.
Άλλα θύματα του ISIS έχουν δηλώσει πως υπάρχει ένα έγγραφο 27 σελίδων, το οποίο περιέχει τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθούν για το πώς οι στρατιώτες να αντιμετωπίζουν τις σκλάβες τους σεξ.
Μέρος του εγγράφου αποκαλύπτει μερικές φρικτές λεπτομέρειες για το πώς μεταχειρίζονται τους «σκλάβους» οι τζιχαντιστές του ISIS.
«Οι σκλάβοι θεωρούνται ιδιοκτησία και έτσι μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να δοθούν ως δώρο. Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα που δεν έχει ενηλικιωθεί αν είναι σωματικά κατάλληλη γι’ αυτό. Εάν όχι, μπορεί να γίνει μεταχείρισή της χωρίς συνουσία», αναφέρει το έγγραφο που ακολουθούν οι τρομοκράτες.
Φωτογραφίες: AP
Πηγή : iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις