Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Η στιγμή της ανέλκυσης του αυτοκινήτου που είχε πέσει στον Θερμαϊκό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η ανέλκυση του αυτοκινήτου που έπεσε στον Θερμαϊκό τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο οδηγός του είχε καταφέρει να βγει μόνος του
από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Ο νεαρός κινούνταν στην παραλιακή λεωφόρο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα.
Αναγνώστης του enikos.gr, μας έστειλε εικόνες από την ανέλκυση του ΙΧ, το οποίο όπως φαίνεται έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις