Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Λεβέντης για αλλαγή φύλου: Πώς να ψηφίσω κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου; - ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάργηση του νόμου περί αλλαγής φύλου, σε περίπτωση που τελικώς ψηφιστεί, θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση συνεργασίας,
όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης.
«Εγώ δηλώνω ότι η Ένωση Κεντρώων δεσμεύεται ή αυτοδυνάμως ή όπου συμμετέχει σε κυβέρνηση θα καταργήσει αυτό τον νόμο…», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν δικαιούται να υπερψηφίσει ένα νόμο που αντίκειται στη φύση, στο Θεό και στις αξίες του ελληνισμού.
«Είμαι το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα, πάντα στήριξα τις μεταρρυθμίσεις, αλλά εγώ από την Ευρώπη αντιγράφω ό,τι εγκρίνω, δεν αντιγράφω τα πάντα» επισήμανε ο κ. Λεβέντης.
Αποκάλυψε μάλιστα πως επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ζητήσει τη γνώμη του επί του θέματος και εκείνο τού υπέδειξε να συνταχθεί με τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο νόμος θα δημιουργήσει απείρως περισσότερα προβλήματα από όσα, υποτίθεται, επιδιώκει να επιλύσει. Ο ίδιος σημείωσε πως τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ομάδων πρέπει να προστατεύονται, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού.
«Είπα να τους κρεμάσουμε; Είπα να τους σκοτώσουμε; Αντίθετα είπα να τους δώσουμε και σύνταξη, την εργασία τους. Αλλά τον Κωνσταντίνο να τον πω Κωνσταντίνα δεν το κάνω» τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αναφορά του στη σύζυγό του, καθώς όπως σημείωσε, δεν μπορεί να υπερψηφίσει κάτι στη Βουλή όταν δεν συμφωνεί εκείνη.
«Κάτι που δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην κυρία Νατάσα να της το εξηγήσω δεν θα πάω να ψηφίσω στη Βουλή. Εγώ πριν να πάω στη Βουλή πρώτα εξηγώ στη γυναίκα μου γιατί το κάνω» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο γιατί αρνείται την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15.
«Της λέω προχθές εκεί που πίναμε καφέ «θα ψηφίσουμε ανταλλαγή πληροφοριών με ξένες τράπεζες για ξέπλυμα χρήματος». Μου λέει «ωραίο, κάντο»» επεσήμανε ο κ.Λεβέντης και συνέχισε: «Τώρα τι να πω στη Νατάσα; Ότι απέναντι ο Χρήστος θα λέγεται Χριστίνα;».
Σε λίγο το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις