Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Κουκουλοφόροι μπαινοβγαίνουν στο Πολυτεχνείο και πετούν μολότοφ. Ένταση και στην Τοσίτσα. Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της, όταν της πέταξαν μολότοφ.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τα επεισόδια που ξεκίνησαν στο Σύνταγμα, από
κουκουλοφόρους που είχαν παρεισφρήσει στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο,έχουν πάρει έκταση στην ευρύτερη περιοχή. 
Κουκουλοφόροι που βρίσκονται ταμπουρωμένοι μέσα στο Πολυτεχνείο, βγαίνουν ανά ομάδες πετούν μολότοφ, πέτρες και ότι άλλο βρουν μπροστά τους προς τους αστυνομικούς οι οποίοι απαντούν με ρίψη χημικών.
Ωστόσο, εστία επεισοδίων υπάρχει και στην οδό Τοσίτσα.

Μάλιστα, μια γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της στην οδό Τοσίτσα, όταν άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ προς το μέρος που ήταν σταθμευμένο το όχημα της. Η γυναίκα τελικά κατάφερε να βγει από το ΙΧ και τράπηκε έντρομή σε φυγή.
Επεισόδια - Σύνταγμα - μαθητική πορεία - αυτοκίνητο
Επεισόδια - Σύνταγμα - μαθητική πορεία - αυτοκίνητο
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 200 κουκουλοφόροι που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας των μαθητών, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη πέταξαν μολότοφ, κροτίδες και πέτρες κατά των αστυνομικών, οι οποίοι τους απώθησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έσπασαν μια στάση λεωφορείου και φανάρια, ενώ νωρίτερα είχαν προκαλέσει ζημιές σε μια καφετέρια και ένα ΑΤΜ στην οδό Πανεπιστημίου.
Επεισόδια - Σύνταγμα - μαθητική πορεία

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στα Προπύλαια, όπου κουκουλοφόροι πέταξαν εκ νέου πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών, ενώ ομάδα περίπου 20 ατόμων έφυγε από εκεί με κατεύθυνση προς τα Εξάρχεια. Στο πέρασμα τους προσπάθησαν να σπάσουν στάσεις λεωφορείων, ΑΤΜ ενώ έβαλαν φωτιές και σε κάδους απορριμμάτων. Επίσης, άλλη ομάδα ατόμων φορώντας κράνη και μάσκες πραγματοποίησαν επίθεση κατά διμοιρίας ΜΑΤ κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη.
Επεισόδια - Σύνταγμα - μαθητική πορεία
Επεισόδια - Σύνταγμα - μαθητική πορεία
Επεισόδια - Σύνταγμα - μαθητική πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις