Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Μουσουλμανική παρέλαση στην Αθήνα- Σημαίες του Ισλάμ ανέμισαν στην Ομόνοια (ΕΙΚΟΝΕΣ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Σιίτες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν πριν μερικές μέρες στο κέντρο της Αθήνας για την πορεία που σηματοδοτεί την έναρξη της μεγάλης θρησκευτικής τους γιορτής που
κορυφώνεται με το αυτομαστίγωμα και τον αυτοτραυματισμό τους προς τιμήν του εγγονού του προφήτη.
Η λεγόμενη Ασούρα, αποκαλείται «Θρήνος του Μουχαράμ» και είναι η επέτειος του θανάτου του Χουσεΐν Ιμπν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ, από το χαλίφη Γιαζίντ, στη μάχη της Καρμπάλα. το 680 μ.Χ. Στο παρελθόν είχαμε δει αυτές τις εικόνες με στιγμιότυπα που εξελίσονταν σε διάφορα μέρη της Αθήνας αλλά και του Πειραιά, να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Οι εικόνες της πορείας των Μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας είναι ενδεικτικές, αλλά δημιουργούν ερωτήματα για την νέας Ελλάδα που που δημιουργείτε την ώρα που κάποιοι κάνουν επίκληση στην ανεξιθρησκία ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν την αφαίρεση της προσευχής και των εικόνων από τα σχολεία. Οι Μουσουλμάνοι όμως όπου και αν βρίσκονται ακόμα και φιλοξενούμενοι στην χώρα μας, διεκδικούν με φανατισμό την θρησκευτικότητα τους.
Όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο στις 30 Σεπτεμβρίου μαζεύτηκαν οι «νέοι Έλληνες», σύμφωνα με γνωστή τηλεπερσόνα, για να εορτάσουν, κρατώντας πανό με «επαναστατικό χρώμα»!
Μουσουλμανική παρέλαση στην Αθήνα- Σημαίες του Ισλάμ ανέμισαν στην Ομόνοια (ΕΙΚΟΝΕΣ+ ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα3 
Μουσουλμανική παρέλαση στην Αθήνα- Σημαίες του Ισλάμ ανέμισαν στην Ομόνοια (ΕΙΚΟΝΕΣ+ ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα5 Μουσουλμανική παρέλαση στην Αθήνα- Σημαίες του Ισλάμ ανέμισαν στην Ομόνοια (ΕΙΚΟΝΕΣ+ ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα7
crashonline.gr

Απέλαση των Λαθρομεταναστών και έλεγχος των αδειών παραμονής!
Μόνο το Ελληνικό Όραμα έχει καταθέσει προτάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις