Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Νέα εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα: Κυκλοφορώ ανάμεσά σας - Χαιρετάω τους αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δεύτερη εμφάνιση του μέσα σε λίγες μέρες πραγματοποίησε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας.

Σε ηχητικό μήνυμα ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, επιτίθεται σε πρώην συνεργάτες του, ενώ εμφανίζεται ως ο μόνος άξιος συνομιλητής του Ντόναλντ Τραμπ.

«Έχω αλλάξει και λίγο την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική. Για αυτό και με χαιρετάνε οι άνθρωποι. Για αυτό όμως δεν ανεβάζω και βίντεο. Αν βγάλω κάτι θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες», υποστηρίζει.«Μένω ανάμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο και του Μαξίμου. Εκεί που οι μπάτσοι δεν ψάχνουν και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο βασιλικό κήπο και χαιρετάω τους αστυνομικούς. Μου λένε και "καλημέρα"», λέει στο ηχητικό μήνυμα ο Σώρρας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρεται σε αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση.
Έπειτα σχολιάζει το γεγονός πως έχει ανεβάσει 15 μηνύματα στο Youtube, ενώ σχολιάζει και για ποιον λόγο μιλάει σιγά στα μηνύματα αυτά: «Προφανώς και τα μηνύματα δεν είναι ψεύτικα. Μιλάω σιγά γιατί η φωνή μου έχει ένα χαρακτηριστικό μέταλλο». Τέλος, δεν αφήνει ασχολίαστη και την πορεία των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης: «Ποιος μπορεί να κάτσει να συνομιλήσει με τον Τραμπ; Θα πάει εκεί ο ανθρωπάκος θα του πει καμιά μα… και θα τον διώξει. Και άμα του ζαλίσει πολύ τα πα… μπορεί να του ρίξει και το αεροπλάνο. Έχετε υπογράψει για το καθεστώς και δεν έχετε κάνει τίποτα για την Ελλήνων Συνέλευσις. Γκρεμίζεις τον Σώρρα; Γκρεμίζεις και την Ελλήνων Συνέλευσις».
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις