Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΦΡΙΚΗ-OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από τις σωρούς των 21 χριστιανών κοπτών που αποκεφάλισε η DAESH στη Λιβύη

To Yπουργείο Εσωτερικών της jamahiriya δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τον εντοπισμό των 21 σωρών των χριστιανών κοπτών Αιγυπτίων που αποκεφάλισε η
ISIS στη Λιβύη.Οι σωροί τους αναμένεται να μεταφερθούν στην Αίγυπτο.Τα σώματα είναι σε διαδικασία αποσύνθεσης ….έγινε η εκταφή.
Λίβυοι ερευνητές ανακάλυψαν τα σώματα των 21 χριστιανών που εκτελέστηκαν από την Daech το 2015. Αυτά τα άτομα εργάζονταν στη Σύρτη πριν να αιχμαλωτιστούν από το Ισλαμικό Κράτος.
Τα σώματα περισσοτέρων από 20 χριστιανών κοπτών αιγυπτίων που εκτέλεσε η  Daesh ανακαλύφθηκαν στη Σύρτη σύμφωνα με την αιγυπτικαή εφημερίδα , που επικαλείται η Γ Εισαγγελία της Λιβύης.Ο γενικός εισαγγελέας της Λιβύης, Siddiq, δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λιβύης την Παρασκευή το βράδυ ότι οι αρχές ασφαλείας της Λιβύης εντόπισαν τα λείψανα των θυμάτων.
To Σεπτέμβρη η εφημερίδα ανέφερε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Λιβύης συνέλαβαν τους φερόμενους ως εκτελεστές, που ανέφεραν τους τόπους της ταφής των θυμάτων.Οι ερευνητές επαλήθευσαν τις πληροφορίες για ν΄ανακαλύψουν τα σώματα των 21 θυμάτων.
Το 2013, η Daech έπιασε ομήρους 7 χριστιανούς που εργάζονταν στη Σύρτη.Το Γενάρη του 2015, η οργάνωση ανακοίνωσε ότι αιχμαλώτισε 14 κόπτες αιγύπτιους στην ίδια πόλη.Το Φλεβάρη του 2015, οι τρομοκράτες διέδωσαν ένα βίντεο που έδειχνε την βάρβαρη εκτέλεσή τους.
218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις