Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι Σκληρές εικόνες υποσιτισμένων παιδιών από την Συρία (βίντεο) - Η.Π.Α. ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ: ΑΝ ΤΟ 1/20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΠΛΑ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΡΩΦΙΜΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες παιδιών που πεθαίνουν από την πείνα. Περισσότερα από 1000 παιδιά αντιμέτωπα με τον υποσιτισμό. 


Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες των παιδιών που πεθαίνουν στη Συρία από την πείνα.

Σύμφωνα με την Unicef, στην περιοχή της ανατολικής Γούτα, ανταρτοκρατούμενο προάστιο της Δαμασκού με 400.000 κατοίκους, στο οποίο σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η ανθρωπιστική βοήθεια φτάνει με το σταγονόμετρο λόγω της πολιορκίας από τις δυνάμεις του Άσαντ από το 2013, περισσότερα από 1.100 παιδιά υπέστησαν οξύ υποσιτισμό τους τελευταίους τρεις μήνες.
Όπως γνωστοποίησε το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικά, 232 παιδιά υπέστησαν οξύ υποσιτισμό βαριάς μορφής και 882 οξύ υποσιτισμό μέτριας μορφής. Ακόμα 1.589 παιδιά βρίσκονται σε «κίνδυνο».
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται ένα κοριτσάκι, το οποίο ζυγίζει μετά βίας 1,9 κιλά. Λίγα 24ώρα αφού τραβήχτηκε το βίντεο, το μωρό πέθανε, από επιπλοκές που προκάλεσε η ασιτία σε ήδη υπάρχουσα ασθένειά του.
AP - Συρία - μωρό
Το βίντεο ανάρτησε ένας γιατρός, χωρίς να κατονομαστεί, λέγοντας ότι η έλλειψη φαρμάκων και τροφής αφαιρεί ζωές παιδιών στην αποκλεισμένη από τις κυβερνητικές δυνάμεις ανταρτοκρατούμενη περιοχή της ανατολικής Γούτα.
Αντικυβερνητικοί ακτιβιστές των ανταρτοκρατούμενων πόλεων της Δούμα και Ταλμπισέχ (Douma, Talbiseh) πραγματοποίησαν διαμαρτυρία συμπαράστασης στους εγκλωβισμένους στην ανατολική Γούτα.
Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Ιορδανία συμφώνησαν σε εκεχειρία και σύναψαν συμφωνία αποκλιμάκωσης στην νοτιοδυτική Συρία, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί η βία στις περιοχές αυτές. Η ανατολική Γούτα εξαιρέθηκε από τη συμφωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις