Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αποκάλυψη: To ίδιο Τούρκικο CN-235 πέρασε πάνω κάτω το Αιγαίο!

Με ένα τελικά και όχι δύο CN-235 οι Τούρκοι πέρασαν Πάνω -Κάτω το Αιγαίο αφού απογειώθηκαν  απο την Αεροπορική Βάση του DALAMAN όπου και σταθμεύουν τα Τούρκικα Κατασκοπευτικά του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού !


Το Κατασκοπευτικό -Καταγραφικό Αεροσκάφος πετώντας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ ψάχνοντας δήθεν για Ρώσικα Υποβρύχια, οι Τούρκοι ποτέ δεν κατάφεραν να τα δουν  και ούτε  να τα καταγράψουν ….
Πήγε μέχρι το Βόρειο Αιγαίο προσγειώθηκε στο Τούρκικο Αεροδρόμιο και απογειώθηκε  ξανά και  απο μια πτήση ωρών  προσγειώθηκε στο DALAMAN! (Φωτό)
Το ΑΤΑ που απο ότι φαίνεται δεν αφήνει να περάσει κουνούπι χωρίς να το ελέγξει έστειλε ένα F-16 και αναχαίτισε το Τούρκικο CN-235 στο πήγαινε προς το Βορρά και ταυτόχρονα το κατέγραψε!
Ένα δεύτερο F-16 που απογειώθηκε απο τη Σούδα αναχαίτισε το CN-235  στα νότια του Αιγαίο προς το DALAMAN και το κατέγραψε …Τότε οι Επιτελείς της ΠΑ βεβαιώθηκαν  οτι πρόκειται για το ίδιο Αεροσκάφος!
Αν και δόθηκε  απο το ΓΕΕΘΑ οτι πέταξαν  δύο Αεροσκάφη αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα σε δύο εξόδους…και Εδώ πρέπει να σταθούμε μιας και οι συζητήσεις τελευταία  δίνουν και παίρνουν !
Εμείς μπορεί να έχουμε 123 F-16 που μετά την αναβάθμιση θα είναι ανώτερα Τούρκικων …Αφού Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έχει 255 μαχητικά F-16C/D και αριθμό F-4E Terminator 2020 ) που κι αυτά θα αποσυρθούν αργά ή γρήγορα.
Ενώ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε οτι οι ¨Έλληνες Χειριστές μπορούν κάνουν πολλαπλές εξόδους και αυτό μεταφράζεται σε περισσότερα Αεροσκάφη!
Η Τουρκία μπορεί να έχει στα χαρτιά 255 F-16C/D αλλά δεν υπάρχουν οι Χειριστές που θα τα  οδηγήσουν σε μάχη και πολύ περισσότερο η εμπειρία είναι εκείνη που θα κάνει έναν χειριστή μαχητικού  να κάνει πολλαπλές εξόδους και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε ψηλά !!!
Μπορεί οι Τούρκοι να έκαναν 33 Παραβιάσεις με το μπες -βγες του Κατασκοπευτικού CN-235 (φώαλλά αποδεικνύεται οτι  Τούρκοι δεν έχουν ούτε τα πληρώματα ,αλλά ούτε και τα  διαθέσιμα Αεροσκάφη να εκτελέσουν την Αποστολή και πετάνε με το ίδιο Αεροσκάφος για ώρες κυριολεκτικά όλη την ημέρα !
Βέβαια σε περίοδο Επιχειρήσεων θα είχε καταλήξει στο βυθό μετά την απογείωση του …Αλλά καλά θα κάνει η Πολεμική μας Αεροπορία αφού δεν έχει εντολές κατάρριψης να περιορίσει τις Πτήσεις κατά του αργοκούνητου  CN-235 γιατί απλά δεν χρειάζεται να καταπονούμε μαχητικά και πληρώματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις