Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Λέσβος: Ανήλικος και 18χρονη έκαναν εννέα διαρρήξεις με λεία 2.000 ευρώ

Ο ανήλικος και η συνεργός του είχαν κλέψει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, οινοπνευματώδη ποτά, ρούχα, αρώματα και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα


Στο σπίτι μιας 35χρονης αλλοδαπής στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης φιλοξενούνταν ένας ανήλικος, αλλά το είχε μετατρέψει σε «καβάντζα» για να κρύβει τη λεία των εννέα διαρρήξεων που έκανε στις τελευταίες 15 ημέρες, κάποιες μάλιστα με τη βοήθεια μιας 18χρονης Ελληνίδας!

Ο 15χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για τις διαρρήξεις σε δύο καταστήματα, ένα σπίτι και τέσσερα σταθμευμένα οχήματα, αλλά και δυο απόπειρες εισβολής σε άλλα δυο μαγαζιά. Όπως αποκαλύφθηκε σε τουλάχιστον δύο από τις κλοπές είχε μαζί του την 18χρονη. 

Ο ανήλικος και η συνεργός του είχαν κλέψει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, οινοπνευματώδη ποτά, ρούχα, αρώματα και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ.  
Και οι δυο συνελήφθησαν μαζί με την 35χρονη στο σπίτι της, όπου κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. 

Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να είχαν διαπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις