Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΦΟΙΒΗ»... Η «ΦΟΙΒΗ» ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ «ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ» ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ

Πώς βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή της 19χρονης από την Μυτιλήνη – Ποιος ο ρόλος της «Φοίβης», της μυστηριώδους γυναίκας από την Αφρική – Τι αποκαλύπτει
για την υπόθεση ο Τζον Γουίδερσπουν, ο καθολικός ιερέας που έχει ως σκοπό να «ξεσκεπάσει» τα κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ
Το δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει η 19χρονη Μυτιληνιά που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, με την κατηγορία της διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Το δράμα της 19χρονης ξεκίνησε όταν πιάστηκε με 2,6 κιλά κοκαΐνης σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Το μοντέλο έφτασε εκεί από την Αντίς Αμπέμπα…
Τώρα το κουβάρι της υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πίσω από τη νεαρή κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη, κρύβεται διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.


Ο ιερέας που θα «ξεσκεπάσει» τα κυκλώματα ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ

Ο «Άγιος των φυλακισμένων», όπως τον αποκαλούν, ή κατά κόσμο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν, είναι ένας άνθρωπος που τα τελευταία τρία χρόνια ζητά από εκείνους που έγιναν «βαποράκια», για λογαριασμό κυκλωμάτων ναρκωτικών, να αποκαλύψουν πώς έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ «φορτωμένοι» με ναρκωτικά, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ANT1.

Ο Τζον Γούιδερσπουν μόλις έμαθε για τη σύλληψη, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, ενώ είχε ξεκινήσει από την Αιθιοπία, ήξερε από την αρχή ποιος την έχει «στρατολογήσει», ή καλύτερα… ποια!

Όπως ισχυρίζεται ο «Άγιος των φυλακισμένων» πρόκειται για μία γυναίκα που ονομάζεται «Φοίβη», η οποία «στρατολογεί» γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ «φορτωμένες με ναρκωτικά».

Λίγες ώρες, μάλιστα, αφότου το μοντέλο είχε συλληφθεί, έγραψε στο φόρουμ:

«Η «Φοίβη» συνεχίζει να στρατολογεί γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα (σ.σ. η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας) για να τις στέλνει φορτωμένες με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ… Τις τελευταίες ημέρες συνέλαβαν πέντε γυναίκες «βαποράκια» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Μία από την Κένυα, δύο από την Τανζανία, μία από το Περού και μία από την Ελλάδα. Οι τρεις Νοτιοαφρικανές και η Ελληνίδα (ένα 19χρονο μοντέλο) ήρθαν όλες από την Αντίς Αμπέμπα». 


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις