Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΔ 190/1991) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΥΣΚΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Σήμερα στις 2μμ η συμμορία Συριζα-Ρούσκα-τραπεζιτών, θα αποπειραθούν με μεθόδευση ΠΑΡΑΝΟΜΗ, να ανατρέψουν την
πρόσφατη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Σε εξ αναβολής έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε άρον άρον ο Ρούσκας, κατ'εντολή κυβέρνησης-τραπεζιτών και τροικανών, θα αποπειραθεί η γνωστή μαφία των πλειστηριατζήδων κορακοσυμβολαιογράφων, να δημιουργήσει πλασματικό συσχετισμό και να αποφασίσει "νύχτα" την λήξη της αποχής από τους πλειστηριασμούς και την αγορα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Στην πρεμούρα τους να βγάλουν ηλεκτρονικά και μαζικά στο σφυρί, την περιουσία του ελληνικού λαού, αψήφισαν το γεγονός ότι θα διαπράξουν μία παράνομη Συνέλευση και προφανώς θα καταλήξουν σε παράνομη απόφαση.
Καλούμε τους δημοκρατικά σκεπτόμενους συμβολαιογράφους που δεν ταυτίζονται με τον υπόδικο για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 πρόεδρο Ρούσκα, να αντιτεθούν εμπράκτως, ενεργά και μαζικά στην διενέργεια της παράνομης συνέλευσης.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στα καταστροφικά σχέδια της κλίκας των κορακιών που εποφθαλμιά τη λαϊκή περιουσία.
Δεν θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας.
Τέρμα τα ψέματα! 
Ο καθένας επιλέγει στρατόπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις