Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29/11!!!


Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29/11!!!


Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην παρακρατική - μαυραγορίτικη μεθόδευση Κυβέρνησης – Ρούσκα – Τραπεζών, για να αρπάξουν τα σπίτια του λαού

Το Κίνημα Ενάντια στους Πλειστηριασμούς έδωσε ενωτικό αγωνιστικό παρόν στη Γενναδίου 4 όπου ο Ρούσκας με την πλειστηριατζίδικη ομάδα του, με εντολές κυβέρνησης και τραπεζών, πραγματοποιούσε παρακρατική, παράνομη και παραθεσμική συνέλευση συμβολαιογράφων, με στόχο την επιβολή παράνομης απόφασης για αντιδημοκρατικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας!

Η παραθεσμική και παράνομη συνέλευση των συμβολαιογράφων διεξήχθη υπό την αυταρχική προστασία αρκετών διμοιριών των ΜΑΤ, τα οποία προπηλάκισαν και χτύπησαν αδικαιολόγητα και αλαζονικά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, διότι τόλμησε να ζητήσει να δει τον αστυνομικό υπεύθυνο και να μιλήσει μαζί του.
 

Ο αυταρχισμός, τα πραξικοπήματα και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν σκοτεινά χουντικά χρόνια έχουν καταστεί τρόπος διακυβέρνησης της χώρας.

 Κι όπου φοβάται φωνή ν' ακούει απ' τον Λαό...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Συνέλευση των συμβολαιογράφων, δημοκρατικά μέλη του,  υπέβαλαν  σωρεία ενστάσεων για το παράνομο και το αντιδημοκρατικό των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης, ενώ 5 μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου παραιτήθηκαν! Τα 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και αποχώρησαν από τα γραφεία της Γενναδίου,  ήσαν μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσων.
Είναι προφανές, ότι η διαδικασία εξελίχθηκε σε παρωδία, που δεν είναι δυνατόν να παράξει κανένα έννομο αποτέλεσμα. Τα σχέδια κυβέρνησης – τραπεζιτών – Ρούσκα βρίσκονται στο κενό.
Στην έκτακτη παρακρατική - παράνομη μαυραγορίτικου τύπου συνέλευση αποφασίστηκε η αναστολή της αποχής των Συμβολαιογράφων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους πρώτους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της Τετάρτης, 29/11! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις