Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Στέλλα 32 ετών μεσίτρια από Θεσσαλονίκη: «Έχω δύο συντρόφους παράλληλα, μένουμε όλοι μαζί και είμαστε και οι τρεις ευτυχισμένοι» – Η νέα μόδα της πολλαπλής συντροφικότητας στη χώρα μας

Η Στέλλα, 32 ετών, ιδιοκτήτρια μεσιτικού γραφείου στην συμπρωτεύουσα, αποφάσισε να μιλήσει…


 για την πολλαπλή συντροφικότητα που όπως φαίνεται έχει γίνει ο νέος τρόπος που αντιλαμβάνονται οι Έλληνες τις σχέσεις.
Ίσως πολλές φορές, το να μιλήσουμε για την προσωπική μας ζωή ή τις προσωπικές μας επιλογές, να φαντάζει δύσκολο για εμάς τους ίδιους ή περίεργο όταν βρισκόμαστε από την πλευρά του αναγνώστη. “Το τί θέλει ο καθένας να κάνει μέσα στο σπίτι του, είναι δική του δουλειά. Εγώ μένω με τους δύο συντρόφους μου και είμαστε πάρα πολύ καλά με αυτό και δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε να είμαστε μαζί”, σχολιάζει η Στέλλα, η σημερινή μας πρωταγωνίστρια.



Πώς είναι λοιπόν να έχεις δύο συντρόφους ταυτόχρονα στη ζωή σου;

Είναι πολύ απλό. Χρειάζεσαι κάποια πράγματα να σου δώσει κάποια σχέση στην προσωπική σου ζωή. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σου τα δώσει, θα σου τα δώσει ένας δεύτερος ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να είναι παράνομος σύντροφος.

Δηλαδή στην ουσία έτσι καταρρίπτεις την έννοια της απιστίας;

Σχεδόν. Αρχικά στη ζωή μου είχα τον Άγγελο. Ήμασταν μαζί για περίπου 2 χρόνια, αλλά δεν με ολοκλήρωνε ως άνθρωπο. Λίγο αργότερα γνώρισα όμως και τον Βαγγέλη, ο οποίος έγινε για πολύ λίγο καιρό ο παράνομός μου σύντροφος.

Και πώς φτάσατε στο σημείο από έναν επίσημο και έναν παράνομο…, να βρίσκεστε και οι τρεις μαζί σε μία σχέση, στην οποία μάλιστα συζήτε.

Η αρχή ήταν δύσκολη για τον Άγγελο. Όταν του είπα ότι δεν με καλύπτει σε κάποια πράγματα, έκανε τα πάντα για να το καταφέρει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και ήρθε στη ζωή μου ο Βαγγέλης.

Όταν έμαθε για την ύπαρξη του Βαγγέλη;

Ήθελε να τον γνωρίσει. Ήθελε να δει τί παραπάνω μου δίνει εκείνος που δεν μου μπορεί ο Άγγελος να μου το δώσει για να είμαι ευτυχισμένη. Και γνωρίστηκαν. Βγήκαμε και οι τρεις μαζί για έναν καφέ.

Από εδώ ο σύντροφός μου και από δω ο παράνομος σύντροφός μου δηλαδή;

Ακριβώς αυτό! Βέβαια, δεν μείναμε στην μία μόνο φορά. Ο Άγγελος και ο Βαγγέλης συνέχισαν να είναι στη ζωή μου και οι δύο, απλά δεν είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ τη σχέση μας με το να μείνουμε και οι τρεις μαζί.

Πότε ήρθε η στιγμή που είπατε ότι μπορείτε να μείνετε μαζί;

Τον τελευταίο χρόνο. Ξέρεις, ήταν δύσκολη η αρχή. Όταν ένας άντρας γνωρίζει την ύπαρξη ενός άλλου στη ζωή της συντρόφου του, τα πράγματα καταλήγουν με τεράστιο αναταγωνισμό.

Άρα προσπαθούσαν να σου αποδείξουν ποιός ήταν ο καλύτερος σύντροφος;

Φυσικά. Για ένα εξάμηνο περίπου μετά την πρώτη γνωριμία τους, ο καθένας έκανε τη δική του προσπάθεια για να με ολοκληρώσει σαν γυναίκα. Το θέμα όμως είναι ότι και οι δύο μαζί με κάλυπταν και όχι ένας από τους δύο.

Και φτάνουμε στον τελευταίο χρόνο, που αποφάσισες να μείνετε και οι τρεις μαζί, έχοντας και οι τρεις μαζί μία σχέση.

Ναι. Τον τελευταίο χρόνο είμαστε μαζί και οι τρεις. Εγώ, ο Άγγελος και ο Βαγγέλης. Μένουμε μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Να φανταστώ η αρχή ήταν δύσκολη.

Ναι, ήταν πολύ δύσκολη γιατί έπρεπε να βρούμε τα κουμπιά της κοινής συμβίωσης. Να μάθουμε ο ένας τον άλλον στον προσωπικό του χώρο και πιο πολύ να μάθουν ο Άγγελος τον Βαγγέλη. Αλλά δεν είναι όλα τόσο τραγικά όσο το φαντάζεσαι. Μπορεί κάποιος να με κάνει ευτυχισμένη στο σεξ, μπορεί ο άλλος στην ημέρα μου γενικότερα. Αυτό θα πει πολλαπλή συντροφικότητα. Αυτό θα πει περνάμε όμορφα τρεις ώριμοι άνθρωποι που ξέρουν τί θέλουν.

Αν κάποιος από τους δύο σου έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο να το συνεχίζει αυτό;

Τότε θα πρέπει να βρω κάποιον να αντικαταστήσει αυτό που θα χάσω. Εκείνος που θα παραμείνει δίπλα μου, θα συνεχίσει να είναι μέχρι να μην θέλει άλλο κάτι τέτοιο. Ίσως και μέχρι να βρω κάποιον που με καλύπτει 100%

Υπάρχει πιστεύεις κάποιος που θα σε καλύψει 100%;

Ίσως. Αν ναι, κάπου εκεί έξω είναι και τότε η πολλαπλή συντροφικότητα θα είναι παρελθόν για μένα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις