Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ βλέπεις πορνό στη δουλειά

6 tips για τον εργαζόμενο που δεν μπορεί να κρατηθεί μέχρι να πάει σπίτι.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στο διάλλειμα. Εκτός του ότι είναι υποχρεωτικό από το Νόμο, σε
βοηθά να καθαρίσει και το κεφάλι σου. Κάποιοι ωστόσο δεν  βρίσκουν αυτή την ανάπαυλα στο διάλλειμα για τσιγάρο ή για κουβεντούλα με τους συναδέλφους.Την βρίσκουν στην παραδοσιακή αγκαλιά που μπορεί να σου προσφέρει μία τσόντα.
Μία έρευνα που έγινε στην Ιαπωνία το 2011, είχε δείξει ότι 1 στους 2 εργαζομένους, αφιερώνουν τουλάχιστον 15 λεπτά από την καθημερινή τους εργασία για να δουν ένα βίντεο πορνό. Θα μας πεις «Ιάπωνες είναι, ούτως ή άλλως τους λες περίεργους», αλλά μήπως τελικά τα αδέρφια μας στην Άπω Ανατολή δεν πρέπει να είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας; Στο φινάλε, δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το πώς μπορείς να απολαύσεις το διάλλειμα σου. Απλά αν είναι να το κάνεις, φρόντισε να το κάνεις σωστά.

Αρχικά, προτίμησε το κινητό σου

Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν χρειάζεται μετά να μπαίνεις στη διαδικασία να «καλύπτεις» τα ίχνη σου στον υπολογιστή της δουλειάς. Κινητό επίσης σημαίνει άκρα μυστικότητα και προσωπική ευχαρίστηση. Είναι για τα μάτια σου μόνο. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα μοιράζεσαι.

Προσοχή στα ηχεία του PC

Ένα από τα κακά του να βλέπεις τσόντες στο PC της δουλειάς.  Πιστεύεις ότι τα ηχεία είναι χαμηλά, αλλά ο player της ιστοσελίδας έχει την ένταση στο Θεό. Εσύ πάλι δεν έχεις κλείσει τελείως τα ηχεία, αλλά κάπου εκεί την πατάς και ο διπλανός ακούει τα βογκητά από τα ακουστικά σου. Κανόνας: πριν πατήσεις το play, κλείνεις ηχεία.

Δες κάτι μικρό

Η τσόντα στη δουλειά δεν είναι για χόρταση. Είναι για να πάρεις μάτι κάτι γρήγορο και να σου ανέβει η διάθεση. Άσε λοιπόν τις υπερπαραγωγές που κάνουν 3 ώρες να τελειώσουν. Προτίμησε κανένα amateur βίντεο που συνήθως είναι μικρότερης χρονικής διάρκειας.

Μην τις βλέπεις ομαδικά με άλλους

Γιατί δεν θα μαζευτούν ποτέ ένας–δύο. Θα μαζευτεί ένας ολόκληρος λόχος πάνω από το κεφάλι σου και μετά θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις στον προϊστάμενο. Και άντε να σε πιστέψει ότι βλέπατε τα γκολ του Μέσι.

Αν είσαι με το κινητό, μην κάθεσαι σε κεντρικό σημείο

Αυτή η μάστιγα που κάποιοι κάθονται όρθιοι στους διαδρόμους των γραφείων και όπως ο κόσμος περνάει βλέπει στην οθόνη έναν τύπο να κανονίζει μία τύπισσα στα τέσσερα. Όχι. Στο γραφείο σου και μόνο.

Σε κάθε περίπτωση, μην πας στο μπάνιο

Στις τουαλέτες του γραφείου κάνουμε πολλές βρομιές, αλλά όχι αυτή. Το μόνο ξεκούμπωμα παντελονιού που επιτρέπεται στο γραφείο, είναι για «ψιλό» και «χοντρό». Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, μην ξεκινήσεις να βλέπεις τσόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις