Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Άγριες μπάτσες Φ. Κρανιδιώτη κατά του αυτοαποκαλούμενου ομοφυλόφιλου αστυνομικού Μ. Λώλη! Όλα αρχίσαν από…

Κάποιες καταστάσεις σε αυτήν την Ελλάδα δεν τις καταλαβαίνω! Ο άλλος διατυμπανίζει ότι είναι ομοφυλόφιλος αστυνομικός- λες και μας ενδιαφέρει- υπέρμαχος πολέμιος του ρατσισμού! Δεν τον έχουμε δει ποτέ να καβαλάει καμία Υαmaha της
Ομάδα Δίας ή να σκύβει στα 4 έξω από τα γραφεία του Πασοκ αποφεύγοντας τις σφαιρών τρομοκρατών που βάλουν κατά των ΜΑΤ.
Μιλαμε για τον Μιχάλη Λωλη «προϊστάμενο» του τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Στην σελίδα του στο facebook διαβάζουμε: «Ευχαριστώ θερμά το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών για τη πρόσκλησή του, δίνοντας μου την ευκαιρία και τη χαρά να συναντήσω ανθρώπους που κατέφυγαν στην Ελλάδα και να γνωριστούμε καλύτερα, έτσι ώστε να μπορέσω τους ενημερώσω σχετικά με την Ελληνική νομοθεσία που προασπίζει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα απέναντι στο Ρατσισμό και τις Διακρίσεις…. Ήταν μοναδική εμπειρία και μεγάλη χαρά να γνωρίσω αυτούς τους Ανθρώπους, αυτά τα παιδιά και να δούμε πως θα κάνουμε περισσότερα ώστε να έχουν μια περαιτέρω ομαλή ένταξη στην ελληνική καθημερινότητα και να ανανεώσουμε έτσι το ραντεβού μας».
H ανάρτηση του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαηλου Κρανιδιώτη! «Αυτός ο Λώλης δεν έμαθε ούτε ότι η Τζιχάντ προϋπήρχε των Σταυροφοριών. Πώς πήραν του Αγίους Τόπους οι Άραβες μουσουλμάνοι, κύριε Λώλη μας; Με αίτηση στην διαδικασία Διαφορών Νομής του Ειρηνοδικείου Ιεροσολύμων; Με το σπαθί, με Ιερό Πόλεμο, τουτέστιν Τζιχάντ. Άσε τα θρησκειολογικά, τα ιστορικά και τον δικαιωματισμό και πήγαινε να πιάσεις κανά κλέφτη. Δεν το έχεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις