Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό: Eπιβάτης δάγκωσε 2 γυναίκες που του πήραν τη σειρά για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αδιανόητα περιστατικά από τις ατελείωτες ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων, τα οποία ξεπερνούν κάθε φαντασία περιέγραψε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Σπύρος Ρεβύθης.


Μιλώντας στο ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των εργαζομένων αποκάλυψε ότι δύο επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που περίμεναν για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να «τα βάλουν» με τους εργαζόμενους του μετρό, προκαλώντας αναστάτωση.

Τα παραπάνω περιστατικά, βέβαια, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ανέφερε στο τέλος ο κ. Σπύρος Ρεβύθης, λέγοντας πως υπήρξε ακόμη περίπτωση που ασυνείδητος επιβάτης δάγκωσε δύο κυρίες που του έκλεψαν τη σειρά στα εκδοτήρια του Ευαγγελισμού.



Μιλώντας στον realfm ο κ. Ρεβύθης διέψευσε ότι οι εργαζέμενοι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια. «Δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε ελέγχους, αλλά έχουν ατονήσει επειδή δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επιβατών», εξήγησε, προσθέτοντας, όμως, ότι «αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και υπάρξει για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ».

Τέλος όσον αφορά την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Μεταφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών και την χρήση των χάρτινων εισιτηρίων τόνισε ότι είναι «σωστή η παράταση, αλλά θα χρειαστεί κι άλλη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις