Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη - Το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ έστειλε πίσω στη φυλακή την καλλονή από τη Μυτιλήνη.

Εσβησε η μικρή ελπίδα που είχε το 19χρονο μοντέλο, καθώς το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής
της με την καταβολή εγγύησης, ύψους 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης, ώρα Ελλάδος, η νεαρή καλλονή από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή της, παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

Την υπεράσπισή της είχε αναλάβει Κινέζος δικηγόρος, τον οποίο έχει διορίσει το κράτος, μέχρι το μοντέλο να βρει δικηγόρο της αρεσκείας της.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου, έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές και έχουν καταλήξει στο δικηγορικό γραφείο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η 19χρονη δεν είχε δικαίωμα λόγο και όταν ολοκληρώθηκε επέστρεψε στη φυλακή.
O διάλογος του δικαστή με τον δικηγόρο της Ειρήνης
Δικηγόρος: Ζητούμε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ). Να της επιβάλλετε περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Δικαστής: Απορρίπτεται διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα μπορεί να διαφύγει και επίσης είναι μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών. Να επανέλθετε στις 7 Δεκεμβρίου για νέα ακρόαση.
Η 19χρονη υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε ναρκωτικά και δηλώνει ότι την παγίδευσαν φιλικά της πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις