Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!! Ρε ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ σου εφυγε ο ΜΙΧΟΣ ....μηπως του υποσχεθηκες πραγματα που δεν τηρησες...και τωρα απαντας με παπατζες?

ΚΥΡΙΑΚΟ με ματζουνια απο το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δεν γινονται κομματα....
ΠΟΙΟΣ απο τους δυο εξαπατηθηκε δεν το γνωριζουμε.....πρεπει να πατε στην Αννιτα ΠΑΝΙΑ να σας το λυσει....σε μια εκπομπη...

«Ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο αν δεν το διορθώσουμε»...
Το ιστορικό της προσχώρησης του κ.Μιχου έχει ως εξής : 

Η  εισήγηση και απόφαση της πολιτικής γραμματείας, ήταν να προσχωρήσει στο κίνημα πάντα με γνώμονα, ότι δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, ούτε ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί αλλά μόνο Έλληνες ! Εξάλλου η προσπάθεια της «Λύσης» είναι να αφανίσει τα άκρα και τις μικροκομματικές  διαφορές που κομματιάζουν τους Έλληνες ! Δίνουμε μάχη για  Ένωση των  Ελλήνων, με κεντρικό μας σύνθημα «Πρώτα οι Έλληνες»

Ο κ. Μίχος δεν δέχθηκε ότι είναι ισότιμος με τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος, διότι ως βουλευτής πίστευε ότι πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, ενώ παράλληλα  θεωρούσε βέβαιη την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, κάτι που με βάση τις αρχές και το καταστατικό μας δεν ισχύει, διότι όλοι είμαστε ισότιμοι στρατιώτες (και όχι υποψήφιοι βουλευτές), στον αγώνα για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και το Έθνος και στο κίνημα διατάσσει μόνο ή βάση και το Εθνικό συμφέρον!

Ως  εκ τούτου, ο κ. Μίχος μπορεί να ανήκει σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, άλλα όχι στην «Ελληνική Λύση». Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον προσωπικό του αγώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον συλλογικό, μαζικό, Ελληνικό αγώνα για να σηκώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις