Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Το νέο bisexual τραγούδι της Αννας Βίσση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις [εικόνες]

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Αννας Βίσση, το οποίο ορισμένοι θεωρούν το νέο κομμάτι της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Το τραγούδι, που υπογράφει σε μουσική και στίχους ο Νίκος Καρβέλας, ανέβηκε στο Youtube πριν τρεις μέρες και ήδη έχει διχάσει το Ιντερνετ.
Κάποιοι το λάτρεψαν, αποθεώνοντας την Αννα Βίσση και άλλοι «έθαψαν» το τραγούδι και να αναρωτιούνται για ποιο λόγο κυκλοφόρησε.
Οι επίμαχοι στίχοι: 
«Αφού σ’ αγαπάω.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκείνο που νιώθει.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου η σχέση ήταν αγόρι
Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.
Φτάνει να θέλει
όσο εσένα εγώ, όσο εμένα εσύ»


«ΦΩΝΑΡΑ…ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ !!!», «Τολμηρό και πραγματικά υπέροχο με νόημα. Πόσο γλυκό, αληθινό και σύγχρονο! Έρωτες του καιρού μας, σε ευχαριστούμε Θεά!», «Καταπληκτικό τραγούδι Αννούλα μου πανέμορφη!!! Πανέμορφο!!! Είσαι απλά ΘΕΑΡΑ!!!», ήταν ορισμένα από τα θετικά σχόλια στο Youtube.
Και τα αρνητικά:
«Κρίμα Άννα. Το τραγούδι είναι μεγάλη μα@@@ία!», 
«Το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι ότι είναι κακό το τραγούδι αλλά ότι σε κάνει να αμφιβάλεις πλέον ακόμα και για το γούστο ή την αισθητική της. Τα ακούει κανείς άραγε πριν τα ηχογραφήσουν; Ο κατήφορος ο ίδιος..», «Πιο πολύ τραγούδι που το ερμηνεύει ο Καρβέλας μου θυμίζει… Ασυνάρτητοι στίχοι που δεν ξέρουν τι μήνυμα θέλουν να πρωτοστείλουν… Βίσση γιατί δεν ψάχνεις για νους στιχουργούς;; Ο Καρβέλας γράφει μουσικάρες αλλά ΠΛΕΟΝ από στίχους είναι γα@@@ε τα…! Παλαιότερα ναι… Εγραφε στιχάρες… Προ δεκαετίας όμως».
«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΙΜΙΖΕΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις