Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Γαλατόπιτα, πανεύκολη και παραδοσιακή!

Υλικά Συνταγής
1 κιλό γάλα
300 γραμμ. φέτα

4 αυγά
λίγο δυόσμο
1 φλ. αλεύρι
λίγο αλάτι
μέλι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το τυρί στο γάλα μαζί με το αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά ξεχωριστά, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το δυόσμο και το αλάτι και φτιάχνουμε έναν αραιό χυλό.
Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180οC για 1 ώρα. Όταν ψηθεί η γαλατόπιτα την αλείφουμε με μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις