200 γρ. φέτα
50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
10 γρ. κουκουνάρια ή φιστίκια Αιγίνης
15 γρ. σταφίδες
2 σύκα
2 χουρμάδες
½ κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα μέντας
4 κουταλιές σιρόπι ή shrub Dinapoja
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά κρασί
2-3 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά λευκό ξύδι
½ κουταλάκι αλάτι ή ένα φιλέτο σαρδέλας ψιλοκομμένο
Κόβουμε τους χουρμάδες, τα σύκα, τα φιστίκια και τις σταφίδες σε μικρά κομματάκια. Θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι την φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρεται με φρέσκο ψωμί, ως συνοδευτικό σε κρέατα στην ψησταριά, αλλά και με το κοκτέιλ σας.
ΠΗΓΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΔΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ....
-
Τον Απρίλιο του 2015, η Sally Nixon ξεκίνησε ένα πρότζεκτ με το όνομα «365» στο οποίο έπρεπε να δημιουργεί ένα σκίτσο για κάθε μέρα του χρό...
-
Το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης την Κυριακή το βράδυ, έξω από το γήπεδο, όπου πήγε να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα με τα ...
-
-Δεν είναι εύλογο διάστημα 9 μήνες ανάρρωση από επέμβαση τη κοιλιά. H ανάρρωση του εγκεφαλικού θα το απαιτούσε O Dr. William Makis MD (Radi...
-
Μια νέα ανάλυση από την Ιταλία, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrients, ανακάλυψε μερικά συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με την βιταμίνη D.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου