Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εδώ λοιπόν, το ζουμί της ΑΠΟΦΑΣΗΣ της Γενικής Συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου (όλα τα υπόλοιπα αφορούν στα αιτήματά τους):

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εδώ λοιπόν, το ζουμί της ΑΠΟΦΑΣΗΣ της Γενικής Συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου (όλα τα υπόλοιπα αφορούν στα αιτήματά τους):

1.Σύγκληση των Δ.Σ. των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας σε κοινή συνεδρίαση, ΑΝΟΙΧΤΗ στα μέλη του Σώματος, προκειμένου η συμβολαιογραφία να καταλήξει σε κοινές θέσεις για
τα  παραπάνω ζητήματα και για όσα άλλα τυχόν τεθούν από τη σημερινή συνέλευση  ή  έχουν  από τις υπόλοιπες Γ.Σ. 
Η συνεδρίαση αυτή πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα και πάντως πριν την υπογραφή οποιασδήποτε ΣΥΜΒΑΣΗΣ για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ της λειτουργίας της ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ.  στην εταιρεία  newsphone . 
Η σύμβαση αυτή, εφόσον προκριθεί,  στη συνέχεια  και  πριν την  υπογραφή της  θα  πρέπει  να συζητηθεί  και  να αποφασιστεί σε  νέα Γενική μας Συνέλευση.

2.Και με ψήφους 134 υπέρ και 132 κατά, αποφασίστηκε: Αποχή από την διενέργεια πλειστηριασμού μέχρι  31-12-2017 με τα παραπάνω αιτήματα και έναρξη διαλόγου   με το  Υπουργείο Δικαιοσύνης και τους εκπροσώπους των κομμάτων του κοινοβουλευτικού τόξου.
Με λίγα λόγια ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, το τελευταίο προπύργιο του κυκλώματος των Ρούσκα-Κοντονή-τραπεζιτών, αποφασίζει την ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και την ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ 31-12-17.

Επίσης αποφάσισαν ότι ακόμη και όλες οι προαπαιτούμενες διαδικασίες να τηρηθούν και να προκριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο η σύναψη σύμβασης με την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών του Θεοδόση της newsphone, αυτή θα πρέπει να εγκριθεί εκ νέου από τη Γενική Συνέλευση και όχι από το ελεγχόμενο από τον Ρούσκα ΔΣ.

Βρισκόμαστε λοιπόν στο σημείο, το Κίνημά μας να έχει καταγάγει μια μεγάλη νίκη, στρατηγικής σημασίας, στο μέτωπο της προστασίας της λαϊκής περιουσίας.

9 στους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους πανελλαδικά, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, του βασικότερου προαπαιτούμενου των τροικανών, προκειμένου να κλείσει η 3η αξιολόγηση.
Μάλιστα η τρόικα έκανε λόγο για αλλαγή του νομικού πλαισίου ώστε η παρακώλυση του πλειστηριασμού να μετατραπεί σε ιδιώνυμο αδίκημα αυτεπαγγέλτως διωκόμενο, αλλά και να ενταθεί η καταστολή της δράσης του Κινήματός μας στα Ειρηνοδικεία.

Συστημικά ΜΜΕ της πλάκας, που είτε δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ραγδαία αυτή εξέλιξη είτε δεν ξέρουν πώς να την αξιολογήσουν είτε τους έχει πιάσει κολούμπρα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, μιλάνε ακόμα και σήμερα για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα ξεκινήσουν στο τέλος του Νοέμβρη, για σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup που θα έχει ως θέμα του τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και άλλα τέτοια φαιδρά... 

Η αλήθεια είναι ότι τα αυτιά του κυκλώματος της τραπεζοκρατίας, του πολιτικού και του μιντιακού της προσωπικού ακόμα βουίζουν από το χαστούκι του Κινήματός μας.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ήδη σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου τα σχέδια εκποίησης της περιουσίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, να πέσουν στα βράχια για ακόμη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις