Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Επιστροφή στο μέλλον … Σχέδια αυτοπεποίθησης του ΝΑΤΟ για τη Ρωσία.

Οι υπουργοί Άμυνας της αμερικανικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ υποστήριξαν,  αυτή την εβδομάδα, προτάσεις για τη δημιουργία δύο νέων στρατιωτικών μονάδων – και είναι σαφές ότι η Ρωσία είναι ο στόχος των πολεμικών σχεδίων.

Η σύσταση μιας ατλαντικής διοίκησης και ενός κόμβου υλικοτεχνικής υποστήριξης στην Ευρώπη για τη διευκόλυνση της μεταφοράς στρατιωτικών δυνάμεων  και όπλων, συζητήθηκε ανοιχτά από αξιωματούχους του ΝΑΤΟ, με στόχευση τη Ρωσία, κατά τη διάρκεια της διήμερης συνόδου κορυφής που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, αυτή την εβδομάδα.
Οι δύο νέες εντολές που προτείνονται είναι η πρώτη επέκταση της δομής διοίκησης του ΝΑΤΟ από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.
Επιπλέον, η ανανεωμένη διοργάνωση του ΝΑΤΟ ζητά ανοιχτά την ενσωμάτωση των ευρωπαϊκών κοινωνιών και οικονομιών στη στρατιωτική κλιμάκωση του τρελλισμού.
Οι ευρωπαίοι πολίτες, είτε τους αρέσουν είτε όχι, ουσιαστικά βγαίνουν σε κατάσταση πολέμου, με κοινωνικές επιβαρύνσεις για να πληρώσουν για αυτή την κατάσταση πολέμου, πόσο μάλλον να ζουν με τον κίνδυνο της απόλυτης καταστροφής, από εκρήξεις εχθροπραξιών.
Ο Αλέξανδρος Γκρούσκο, αξιωματούχος της Ρωσίας για τα θέματα του ΝΑΤΟ, δήλωσε: «Είναι πλέον προφανές ότι με τη λήψη τέτοιων αποφάσεων τα μέλη του ΝΑΤΟ εμπνέονται προφανώς από τις στρατηγικές του Ψυχρού Πολέμου». Προσθέτει: «Είναι προφανές ότι το έργο της αντιπαράθεσης με τη Ρωσίαβρίσκεται στον πυρήνα αυτών των προσπαθειών. «
https://www.rt.com/op-edge/409498-nato-russia-cold-war/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις