Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη!!!


Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη!!!

Τζούλια Λιακοπούλου

ΑΠΟΧΗ μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε χθες, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του,  ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ. 

Αποχή μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε χθες, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών - Πειραιώς και δεν θα συμμετέχει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών.
Τεράστια ήττα για το κύκλωμα Τσίπρα-Κοντονή-τραπεζιτών-funds-Ρούσκα-Θεοδόση.
Και οι 9 στους 9 Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους Πανελλαδικά, έχουν λάβει απόφαση μη υπογραφής της σύμβασης για την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τα σχέδια της Μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Τροϊκανών, Τραπεζιτών είναι στον αέρα.
Η διαρκής και κλιμακούμενη αντίσταση του Κινήματος και του δημοκρατικού κόσμου των συμβολαιογράφων, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο ακόμα και το τελευταίο οχυρό στο οποίο πόνταραν κυβέρνηση και τραπεζίτες!
Η επιβολή του 3ου Μνημονίου φέρνει νέους φόρους, νέες περικοπές, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, πολίτες χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, πολίτες δίχως πόλη… όπως λέει και ο ποιητής.
Η επιβολή του 3ου Μνημονίου απαιτεί την πλήρη παράδοση της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, της Εθνικής Κυριαρχίας!
Η νίκη, όμως, ενάντια στην μνημονιακή δέσμευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δείχνει ότι η ενωμένη και αποφασισμένη κινηματική δράση μπορεί να ανατρέψει πάρα πολλά και μάλλον, τα πάντα σε αυτήν την χώρα, σε όφελος του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις