Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Εμείς είμαστε το αγκάθι στα σχέδια τους. Είμαστε εδώ να μετακινήσουμε και τα βουνά για την Λευτεριά μας.

Σε μια χώρα που τελεί υπό γερμανική κατοχή, βλέπουμε τα πάντα να πεθαίνουν. Ο Έλληνας που γεννήθηκε με το πατρίς, Θρησκεία, οικογένεια, βρίσκεται αιχμάλωτος
μιας φασιστικής Ευρωπαϊκής αντίληψης, του ξεπουλάτε ότι απέμεινε όρθιο στην Ελλάδα. Πλήρης αποσύνθεση κοινωνίας, Εκκλησίας, πολιτείας.
Στο πηδάλιο της Χώρας μια Κυβέρνηση άθεη, η οποία για να γαντζωθεί στον θώκο της εξουσίας, τα ξεπουλά όλα. Με τελευταίο παράδειγμα το νομοσχέδιο που αφήνει περιθώρια στα όνειρα του Ερντογάν για εδαφικά δικαιώματα στην Θράκη. «Γνωστή η ατάκα του περί δημοψηφίσματος». Τώρα το Ισλαμικό κόμμα ζητάει και καλεί σε εξέγερση, την ώρα που η χώρα βρίσκεται πενθούσα για τα παιδιά της που αυτοκτονούν από την πείνα, από τα δάνεια και την ανέχεια.
Από την άλλη μια Εκκλησία που πνέει τα λοίσθια, με έναν Αρχιεπίσκοπο φερέφωνο της άθεης κυβέρνησης που σιωπά για όλα τα ζητήματα, επιβάλει το μοντέλο Ιερώνυμου για το Μάθημα των θρησκευτικών, που σιωπά για όλα τα ζητήματα, που κλείνει τα μάτια για το ποίμνιο που θα πεθάνει στους δρόμους από την πείνα και το κρύο. Σιωπά η κρατούσα εκκλησία για την καταστροφή των παιδιών μας και δεν αντιδρά για τον κίνδυνο της ανώμαλης σεξουαλικότητας των Νέων. Παραχωρεί την εκκλησιαστική περιουσία μόνο σε ξένους και όχι σε Έλληνες και για να μην χαθεί το μισθολόγιο υπογράφει τα πάντα – θυσιάζει τα πάντα στον βωμό του» Ιερού γι αυτήν Χρήματος».
Εμείς ως κίνημα θα είμαστε το αγκάθι στα σχέδια τους.
Ετοιμαστείτε για το μεγάλο και Ιστορικό ΟΧΙ που με το κίνημα Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας έρχεται και θα κινήσει βουνά για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ μας.
Δεν θα καμφθούμε! Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω!
Αντίσταση έως την τελική Ανατροπή!
Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες.
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα πατρίδας Αρχιεπίσκοπος των Γ.Ο.Χ Ιάκωβος Γιαννακής

τρικλοποδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις