Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μια συναυλία για την Κούβα!


Μια συναυλία για την Κούβα!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 



Σας προσκαλούμε στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η Κουβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με Κουβανική μουσική! Χαρά μας και τιμή μας αν μπορέσετε να παρευρεθείτε!

Εγκάρδια
Zelmys Maria Dominguez Cortina
Πρέσβης της Κούβας

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 στις 5.00μμ, στο κινηματοθέατρο ΑΛΚΥΟΝΙΣ , Ιουλιανού 42, θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Συναυλία με την συμμετοχή των Κουβανών καλλιτεχνών που ζούνε στην Ελλάδα. Η συναυλία δίνεται με αφορμή της Ημέρας Πολιτισμού στην Κούβα. Αυτή η σημαντική και ιστορική συνάντηση των Κουβανών καλλιτεχνών, είναι αφιερωμένη στον ηρωϊκό λαό της Κούβας και στα εκατομμύρια των φίλων, που τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο,  απαιτούν από τον βορειο-αμερικανικό Ιμπεριαλισμό να σταματήσει ο αποκλεισμός στην Κούβα.
Στη συναυλία, θα παρευρεθούν πολλοί Κουβανοί καλλιτέχνες και θα είναι υπό τη διεύθυνση των μουσικών Manolo Vega και Yoel Soto. Θα συμμετάσχουν επίσης οι μουσικοί και τραγουδιστές Ramón Soto, Marlen Olano, Remy, Merlin Alexandra, Yoel Soto, Manolo Vega καθώς επίσης και άλλες μορφές της Κουβανικής μουσικής που ζουν στην Ελλάδα, χορευτές και Έλληνες καλλιτέχνες.

Ελεύθερη είσοδος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις