Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Τρομοκρατήθηκαν οι Αλβανοί μόνο στις φήμες ότι θα κλείσουν τα σύνορα στη Κακαβιά…Που να στέλναμε και Καταδρομείς!

Μόνο στη σκέψη να κλείσουν τα Σύνορα στη Κακαβιά επικράτησε τρόμος και φόβος στα Αλβανά που δημιούργησαν ουρές Χιλιομέτρων στα Σύνορα με την ελπίδα να προλάβουν να περάσουν στην Ελλάδα !

Βλέπεις στην Γη της Επαγγελίας την Αλβανία των Ναρκωτικών και της διαφθοράς του Έντι Ράμα δεν υπάρχουν περιθώρια για παραμονή στη γη των (Αετών των Κατσαπλιάδων!) απο τους νεαρούς Αλβανούς που όταν θυμούνται το παίζουν Τσάμησες!!
Στο Πανικό που επακολούθησε από τις φήμες οτι η Ελλάδα κλείνει τα Σύνορα της με την Αλβανία λόγω των Κατεδαφίσεων των Σπιτιών των Ομογενών της Χειμάρας ,συνέβαλαν και τα Αλβανικά ΜΜΕ που μετέδιδαν πληροφορίες για κλειστά σύνορα στη Κακαβιά λόγω αντιποίνων από την Ελληνική Πλευρά !
Σε παρ’ ολίγον σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας σύμφωνα με το epiruspost.gr/ η Αλβανία αρχικά θεώρησε την κίνηση αυτή ως «ελληνικό αντίποινο» για τις κατεδαφίσεις στην Χιμάρα.
Στην Κακαβιά έσπευσε ο Αλβανός πρόξενος στα Γιάννινα ενώ εν συνεχεία έφτασε και ο Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Ντιμίτρ Μπουσάτι, ο οποίος νωρίτερα ήταν στην Δερβιτσάνη.
Ο Πρόξενος και ο Υπουργός μετέβησαν στα Γιάννινα και είχαν συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.
Οι Έλληνες υπουργοί διαβεβαίωσαν τον Αλβανό οτι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιούν οι ελληνικές αρχές και το οποίο είναι ανάλογο και σε άλλες συνοριακές διαβάσεις όπως με τα Σκόπια και την Τουρκία.
Σχόλιο: To Ελληνικό ΥΠΕΞ δυστυχώς δεν εκμεταλλεύεται το όπλο που έχει στα χέρια του και να κάνει τον Ράμα να καθίσει ήσυχος στα αβγά του….Αλλά για φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν στέλναμε  μερικά Ελικόπτερα με Καταδρομείς στα Σύνορα έτσι για Εκπαίδευση!
Αλλά αυτά τα έκαναν κάποιοι που είχαν κάτι καρύδια ΝΑ με το …Συμπάθιο!
Πηγή : veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις