Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΓΑΛΛΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ.ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

Η «λύση» του ακαδημαϊκού είναι να δημιουργηθεί ένα «κράτος εμπνευσμένο από την αποικιακή Αλγερία του εικοστού αιώνα: ένα έδαφος, μία κυβέρνηση, αλλά δύο λαούς:
τους Γάλλους με τους συνήθεις νόμους και τους μουσουλμάνους με το καθεστώς του Κορανίου .
Οι μουσουλμάνοι να υπακούουν στην Σαρία και όχι στο σύνταγμα της Γαλλίας.
Τα κάστρα πάντοτε έπεφταν από μέσα…
Καλλιόπη Σουφλή
Όττο Φον Μπίσμαρκ, «Καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς!» (Drei Professoren, Vaterland verloren)
Ένας γάλλος ακαδημαϊκός πρότεινε τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους εντός της Γαλλίας προκειμένου να αποφευχθεί ένας εμφύλιος πόλεμος.
Ο καθηγητής Christian de Moliner ισχυρίζεται ότι στη Γαλλία σχηματίστηκε μια δεύτερη κοινωνία, την οποία περιέγραψε ως: Ένα υποκατάστημα που θέλει να ζει την ζωή του με θρησκευτικές αξίες και είναι κατά βάση αντίθετο με τη φιλελεύθερη συναίνεση με την οποία ιδρύθηκε η χώρα μας.
«Δεν πρόκειται ποτέ να πείσουμε τους μουσουλμάνους που απαιτούν την εισαγωγή του νόμου της Σαρία, για την αξία της δημοκρατίας και του κοσμικού κράτους μας.
«Τώρα επιτρέπουμε να υπάρξει διαχωρισμός χωρίς να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αντί να κρύβετετο πρόσωπο στην άμμο ή να υιοθετήσετε αδιανόητα μέτρα για την δημοκρατία , γιατί να μην δημιουργήσετε ένα διπλό σύστημα δικαίου στη Γαλλία; «
«Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να εξαλείψουμε τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό»Ενώ δεν είμαστε ακόμα σε ανοιχτό πόλεμο, οι πιστοί του Προφήτη ανασυντάσσονται ήδη σε περιοχές που συχνά διέπονται από ειδικούς κανόνες».
Η «λύση» του ακαδημαϊκού είναι να δημιουργηθεί ένα «κράτος εμπνευσμένο από την αποικιακή Αλγερία του εικοστού αιώνα: ένα έδαφος, μία κυβέρνηση, αλλά δύο λαούς: τους Γάλλους με τους συνήθεις νόμους και τους μουσουλμάνους με το καθεστώς του Κορανίου .
«Οι τελευταίοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου σε αντίθεση με τους ντόπιους της αποικιοκρατικής Αλγερίας, αλλά θα εφαρμόσουν τη Σαρία στην καθημερινή ζωή».
Μέσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις