Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι...


Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι...


Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες  χτες και ήδη κατατέθηκε για να συζητηθεί αύριο Τετάρτη, στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τη  διανομή του κοινωνικού μερίσματος...

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δηλαδή παρουσιάζει ως ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας τα ψίχουλα, που θα δώσει τον επόμενο μήνα, τα οποία βέβαια συνδυάζονται με την περικοπή του ΕΚΑΣ, τη μείωση των επικουρικών συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων και συνολικά με τα μνημονιακά μέτρα που εφαρμόζει.
Αποτελεί όμως κοινωνική αναλγησία να έχει λεηλατήσει την Ελληνική Κοινωνία, να έχει ψηφίσει και άλλα μέτρα που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, να παίρνει δηλαδή δέκα από τον ελληνικό λαό, να επιστρέφει μισό και να διεκδικεί δάφνες ως «ευχαριστώ» από αυτούς που καταληστεύει. Παρουσιάζει μάλιστα, ως παροχή ακόμα και την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών από τους συνταξιούχους, τα οποία θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί εδώ και ένα χρόνο. Γενικά στην περίπτωση της διανομής του μερίσματος, ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή παροιμία «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι».
Ο Ελληνικός Λαός όμως δεν εξαπατάται ούτε από την κυβέρνηση αλλά ούτε και από τους μνημονιακούς συνεταίρους της!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις