Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Μια μεγάλη αλήθεια για την κάνναβη – Συμβαίνει ΤΩΡΑ πίσω από τις πλάτες όλων – ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ο πρώτος σπόρος βιομηχανικής κάνναβης στην Ελλάδα, έχει φυτευτεί εδώ και έναν χρόνο στην Βοιωτία, μετά τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας της. Η πρώτη σοδειά έχει ήδη μαζευτεί.

Τι συμβαίνει όμως με την μαριχουάνα και γιατί θέλουν να την νομιμοποιήσουν, ωθώντας πολλούς νέους
ανά τον κόσμο στα περίφημα φεστιβάλ «Legalize it – Νομιμοποιήστε την»;
Η περιβόητη Monsanto, υπεύθυνη για την εξάπλωσή των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στον πλανήτη, των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και των βλαβερών ψεκαστικών ουσιών, έβαλε στον στόχο την αποκλειστική διαχείριση της Κάνναβης.
Παρά τους ισχυρισμούς για το αντίθετο, υπάρχουν ενδείξεις πως η Monsanto έχει ήδη αναπτύξει εμπορικούς δεσμούς με την Κάνναβη, την οποία δεν αποκλείεται να τροποιήσει κατάλληλα.
Η εν λόγω ανησυχητική σύνδεση της πολυεθνικής εταιρείας αφορά την κάνναωβη για ιατρικούς όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς.
Πώς καταλήξαμε σε αυτή την σύνδεση;
Παράλληλα με την συγχώνευση της Monsanto με την Bayer, την πολυεθνική της ασπιρίνης, με την αξία να ανέρχεται σε περίπου 66 δισ. δολάρια, περιλαμβανομένου του χρέους της, η Monsanto υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την Miracle-Gro.
Η Hawthorne, το ηγετικό μέρος της Miracle-Gro, έχει ήδη εξαγοράσει τρεις από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης! Πρόκειται για την Botanicare, την Gavita, και την General Hydroponics, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και άλλες εταιρείες.
Ο James Hagedorn, επικεφαλής της Miracle-Gro, εχει εκφράσει την επιθυμία να εξαγοράσει ολόκληρη της βιομηχανία της κάνναβης, με τις Monsanto και Bayer να είναι έτοιμες να παράγουν τροποποιημένη μαριχουάνα.
Κατά αυτόν τον τρόπο η διαχείριση της κάνναβης θα περάσει σε ένα κέντρο διαχείρισης και οι όποιες θεραπευτικές της ιδιότητες θα μειωθούν, αν όχι εξαφανιστούν.
Υπάρχουν απόψεις, για παράδειγμα, σχετικά με την αντικαρκινική δράση του χασισέλαιου και άλλες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες της φυσικής κάνναβης.
Αν όλα αυτά ισχύουν, θα εξαφανιστούν και θα μείνουμε μόνο με την «μαστούρα»; Γιατί θέλουν να εξαγοράσουν την βιομηχανία της κάνναβης; Μόνο για το χρήμα; Αφού κατέχουν το χρήμα!
Άρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις