Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι ΜΚΟ και οι παρατρεχάμενοι…


Ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι ΜΚΟ και οι παρατρεχάμενοι…

Τάσος Σαμπάνης

Μια νέα “πρακτική…”  νομίζω πως εγκαινιάστηκε αυτές τις μέρες από ΜΚΟ, προκειμένου να αρπάζουν… οι παράνομοι – παράτυποι μετανάστες ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στην Ελλάδα, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ και φυσικά Ελεύθερη μετακίνηση στις Ευρωπαϊκές χώρες! 

Μια πρακτική που θυμίζει τις χολιγουντιανές υπερπαραγωγές τύπου “Μικρός Ομράν” και “μικρός Αυλάν”, που ο γράφων είχε το θάρρος να αναδείξει και δημοσιοποιήσει, σχετικά με την Αδούλωτη και Απροσκύνητη Συρία και την προσπάθεια ευαισθητοποίησης του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να δεχτεί το κύμα προσφύγων (πολλοί εκ των οποίων, δεν ήσαν πρόσφυγες, αλλά αποκεφαλιστές μισθοφόροι, σκληροπυρηνικοί τζιχαντιστές και μισθοφόροι που αιματοκύλησαν την Ηρωική Συρία).
Για να επισπευτούν οι διαδικασίες λοιπόν, αρκεί ΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ… κατά πολίτη τρίτης χώρας, μαζί με μια Αίτηση, δύο φωτογραφίες και διεύθυνση κατοικίας. Τα παραπάνω είναι αρκετά για να πάρουν ΑΜΕΣΑ τα έγγραφα που χρειάζονται! Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα
www.ypes,gr  και θα καταλάβετε, γιατί στήθηκε όλη αυτό το σκηνικό από τα μέλη της ΜΚΟ που έχουν αναλάβει την οικογένεια του ΑΜΙΡ!
Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας, διαμένει στη Γερμανία και η οικογένεια του θέλει να πάει εκεί. Η Ελλάδα, ήταν ενδιάμεσος σταθμός! Η Γερμανία έχει πάψει να δέχεται πλέον μετανάστες και προκειμένου  να προσπεραστεί αυτό το εμπόδιο, έστησαν τη μηχανή της “ρατσιστικής επίθεσης” εναντίον τους , ώστε να πάρουν τάχιστα τα απαιτούμενα διαβατήρια για Γερμανία ! Να περιμένουμε λοιπόν κι άλλες τέτοιου τύπου “ρατσιστικές επιθέσεις” το επόμενο διάστημα!
Όποιος θέλει να βρει τους εμπνευστές αυτής της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ας αναζητήσει την ΜΚΟ πίσω από αυτό το στημένο επεισόδιο!
Η ΜΚΟ που τους έχει αναλάβει, πετυχαίνει ταυτόχρονα πολλούς στόχους:
1.     Να σπάσει τον αποκλεισμό των Ευρωπαϊκών συνόρων, εκμεταλλευόμενη το ελληνικό παραθυράκι του Νόμου…
2.     Να συνεχίσει να μεταφέρει αλλοδαπούς με το αζημίωτο…
3.     Να στοχοποιήσει τους Έλληνες ως ρατσιστές ! Έτσι δικαιολογείται και η τρελλή χαρά της μάνας του Αμίρ στο βίντεο, αφού γνωρίζει πως με αυτά τα ψέμματα που της ζήτησαν να πει, μπορεί τάχιστα να πάρουν Διαβατήρια και να πάνε Γερμανία!
Φυσικά ο Αλέξης, ο Μουζάλας κι η παρέα τους, θεώρησαν πως τους δόθηκε μια καλή ευκαιρία να δυσφημίσουν τον Ελληνικό λαό και να παρουσιαστούν ως «ανθρωπιστές», αλλά το αποτέλεσμα γι αυτούς όλους, πέρα από τεράστιο φιάσκο, γίνεται και μπούμερανγκ και αποδεικτικό ακραίου ανθελληνισμού!
Ευτυχώς που τελικά έχει αναλάβει εισαγγελέας από προχθές την όλη διερεύνηση, γιατί υπάρχουν και μερικοί που δεν έχουν θητεύσει στις Στοές και τα παντελόνια δεν τα φοράνε απλά για να τους προστατεύουν από τη βροχή και το κρύο... Δεν μπορεί να διασύρεται μια ολόκληρη χώρα κι ο Ελληνικός Λαός , διεθνώς ως ρατσιστές, επειδή κάποιοι έτσι θέλουν! Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι Ρατσιστής, γιατί  στην παλαιότερη αλλά και σύγχρονη Ιστορία του έχει βιώσει την Μετανάστευση και την Προσφυγιά! Και τελικά το παραμύθι περί δήθεν “αφαίρεσης” του δια κλήρου δικαιώματος  του Αμίρ να φέρει την Ελληνική Σημαία, δεν υφίσταται γιατί, απλά ως μαθητής της Ε τάξης και όχι ΣΤ κανένα τέτοιο δικαίωμα δεν είχε.

Αλήθεια, που ήταν η αστραπιαία… αντίδραση των “Δικαιωματιστών”, για το γεγονός που παραθέτω παρακάτω, αποδεδειγμένα από τα φασιστικά υποκείμενα της Χρυσής Αυγής, ενάντια στη συνήγορο υπεράσπισης των Αιγυπτίων Αλλιεργατών που γρονθοκοπήθηκε βάναυσα από ομάδες εφόδου της ΧΑ  και όχι ενδεχόμενη σκηνοθετική καλλιτεχνική απεικόνιση των Επαγγελματιών  Αντιρατσιστών…, Φιλάνθρωπων…, των ΜΚΟ του OSF  και όχι μόνο;;; Προφανώς καμμία! 



 Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός

(Κείμενο: Γιάννης Μπασκάκης, Εφ.Συν, 4/11/2017)
H «Εφ. Συν» δημοσιεύει σήμερα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποτυπώνουν τη βιαιότητα της επίθεσης που δέχτηκε την Τετάρτη έξω από το Εφετείο η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.


Σε καμμία των περιπτώσεων η ΛΑ.Ε δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα των επιλεκτικά “ευαίσθητων” της όποιας Συλλογικότητας, Δημοτικής Παράταξης κοκ, οι οποίοι και αρνούνται οποιαδήποτε άλλη μετωπική σύμπραξη!
Δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα της ανύπαρκτης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που επέλεξαν το συγκεκριμένο γεγονός ως πασαρέλα της “ευαισθησίας τους” ενώ είναι παντελώς αναίσθητοι στο συμβόλαιο θανάτου του Ελληνικού Λαού, που εκτελεί η φερόμενη… ως κυβέρνηση ΣYRIZA.
Αλήθεια, από το αντίστοιχο τμήμα Δικαιωμάτων που είναι η ίδια  αστραπιαία αντίδραση για τα δικαιώματα της Ελληνικής Ομογένειας στην Αλβανία ;;; Καμμία, γιατί προφανώς δεν πρόκειται για δικαιώματα ομόφυλων ζευγαριών ή παράνομων – παράτυπων μεταναστών, προστατευόμενοι - φυσικά με το αζημίωτο- από τα τάγματα εφόδου των ΜΚΟ, που έχουν καταργήσει κάθε έννοια Κράτους και λειτουργούν ως Βατικανό στην Πατρίδα μας!!!

Μετά από όλα αυτά που σας ανέφερα , ΑΡΝΟΥΜΑΙ τη συμμετοχή μου στη σημερινή συγκέντρωση,  πρώτα ως Έλληνας Πολίτης και ακολούθως ως Συντονιστής της ΠΕ ΛΑ.Ε ΔΑΦΝΗΣ -  ΥΜΗΤΤΟΥ , ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι παρακολούθημα των επιλεκτικών ευαισθησιών των “Δικαιωματιστών”!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ την επιλεκτική διαθεσιμότητα συντρόφων της ΠΕ ΛΑ.Ε για το συγκεκριμένο θέμα, όταν καμμιά ανάλογη διαθεσιμότητα δεν είχε εκδηλωθεί για να στηριχθούν θέσεις της ΛΑ.Ε στην τοπική μας κοινωνία με μηδενική συμμετοχή σε οποιαδήποτε εξώστρεφη δράση για τόσα θέματα μέχρι σήμερα!!!

Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος
Συντονιστής ΠΕ ΛΑΕ Δάφνης – Υμηττού
Μέλος της ΝΕ ΛΑΕ Ανατολικών Συνοικιών
Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΛΑ.Ε
ΑΘΗΝΑ – ΥΜΗΤΤΟΣ 10/11/2017




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις