Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

BOMBA - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ έστησαν την απάτη της «ρατσιστικής επίθεσης» οι Αμίρ!!!!

Ιωάννης Παπαζήσης
Μια νέα «πρακτική» νομίζω πως εγκαινιάστηκε αυτές τις μέρες από ΜΚΟ προκειμένου να αρπάζουν οι λαθρομετανάστες,
ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στην Ελλάδα, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ και φυσικά Ελεύθερη μετακίνηση στις Ευρωπαικές χώρες !

Για να επισπευθούν οι διαδικασίες, ΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά πολίτη τρίτης χώρας, μαζί με μια Αίτηση, δύο φωτογραφίες και διεύθυνση κατοικίας,
είναι αρκετά για να πάρουν ΆΜΕΣΑ τα έγγραφα που χρειάζονται !
Ρίξτε μια ματία στην ιστοσελίδα www.ypes,gr και θα καταλάβετε γιατί στήθηκε όλη αυτό το σκηνικό απο τα μέλη της ΜΚΟ που έχουν αναλάβει την οικογένεια του ΑΜΙΡ !

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας, διαμένει στην Γερμανία, και η οικογένεια του θέλει να φτάσει εκεί , με ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα ! Η Γερμανία έχει πάψει να δέχεται άλλους μετανάστες, και προκειμένου να προσπεραστεί αυτό το εμπόδιο, έστησαν την μηχανή της «ρατσιστικής επίθεσης» εναντίον τους , ώστε να πάρουν τάχιστα τα απαιτούμενα διαβατήρια για Γερμανία ! Να περιμένουμε λοιπόν κι άλλες τέτοιου τύπου «ρατσιστικές επιθέσεις» το επόμενο διάστημα !

Οποιος θέλει να βρει τους εμπνευστές αυτής της ΕΞΑΠΆΤΗΣΗΣ ας αναζητήσει την ΜΚΟ πίσω από αυτό το στημένο επεισόδιο !

Η ΜΚΟ που τους έχει αναλάβει, πετυχαίνει ταυτόχρονα πολλούς στόχους, 1. να σπάσει τον αποκλεισμό των ευρωπαικών συνόρων εκμεταλευόμενη το ελληνικό παραθυράκι του Νόμου, 2 να συνεχίσει να μεταφέρει αλλοδαπούς με το αζημίωτο, και 3 να στοχοποιήσει τους έλληνες ως ρατσιστες !Ετσι δικαιολογείται και η τρελλή χαρά της μάνας του Αμίρ στο βίντεο , αφού γνωρίζει πως με αυτά τα ψέμματα που της ζήτησαν να πει, μπορεί τάχιστα να πάρουν Διαβατήρια και να πάνε Γερμανία !

Φυσικά ο Αλέξης , ο Μουζάλας κι η παρέα τους, θεώρησαν πως τους δόθηκε μια καλή ευκαιρία να δυσφημίσουν τον ελληνικό λαό, και να παρουσιαστούν ως «ανθρωπιστές» . αλλά το αποτέλεσμα γι αυτούς όλους, πέρα απο τεράστιο φιάσκο, γίνεται μπουμεραγκ και αποδεικτικό ακραίου ανθελληνισμού !

Νομίζω πως τα στοιχεία είναι επαρκή ώστε να επέμβει πλέον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

Δεν μπορεί να διασύρεται μια όλόκληρη χώρα κι ο Ελληνικός λαός , διεθνώς ως ρατσιστές, επειδή κάποιοι έτσι θέλουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις