Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη - Συναγερμός: Στα Πετράλωνα ο δολοφόνος της 32χρονης;

Στα Πετράλωνα στρέφονται, πλέον, οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ξετυλίξουν το «μίτο της Αριάδνης»,
που θα τους οδηγήσει στο δράστη της στυγερής δολοφονίας της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.
Με δεδομένο ότι το προτελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό της άτυχης 32χρονης στα χέρια του δολοφόνου τηςήταν στην περιοχή των Πετραλώνων και στη συνέχεια στην Ομόνοια, και μάλιστα από την ίδια κεραία, κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εξετάζουν ένα βάσιμο σενάριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να έκλεισε το κινητό στην Ομόνοια και στη συνέχεια να κατέφυγε σε κάποιο σπίτι στα Πετράλωνα, ώστε να χαθούν τα ίχνη του.
ADVERTISING

inRead invented by Teads
Ίσως, λοιπόν, ο δράστης να πέρασε πρώτα από τα Πετράλωνα, πιθανώς από κάποιο κατάλυμα που διαθέτει εκεί, και στη συνέχεια να έφτασε έως την ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας που καλύπτει η συγκεκριμένη κεραία, με πρόθεση πάντα να πουλήσει το κινητό.
Από εκεί και έπειτα, τα ίχνη, και βέβαια το στίγμα του κινητού χάνονται, καθώς το σενάριο αναφέρει ότι είτε ο κλεπταποδόχος είτε όποιος το αγόρασε στα σοκάκια γύρω από την Ομόνοια να κατάλαβαν ότι δεν είναι «καθαρό» και να το πέταξαν.
Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξακολουθούν να αναζητούν στοιχεία και μάλιστα πόρτα - πόρτα, τόσο στην Ομόνοια και στα γύρω κακόφημα στενά από αυτή, όσο και σε συγκεκριμένες γειτονιές των Πετραλώνων.
Πλέον, με βάση τα λιγοστά στοιχεία, φαίνεται ότι το κίνητρο της φρικτής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού ήταν η ληστεία, με ενδεχόμενη σεξουαλική επίθεση.
Την ίδια ώρα, στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. γίνονται προσπάθειες προκειμένου να «καθαρίσουν» βίντεο που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί από σημείο κοντά στο Β’ Nεκροταφείο και στο οποίο εμφανίζεται ένα άτομο να διαγράφει περίεργη διαδρομή κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις