Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

EKTAKTO - Παραιτήθηκε O δικηγόρος του τοξικομανή δολοφόνου της Δ.Ζέμπερη -Tί συνέβη (video)

Με ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ ο δικηγόρος Νίκος Λουκόπουλος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την υπεράσπιση του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη.

Στην απόφασή του και εξηγεί τους 
λόγους αφού πρώτα σπεύδει να τονίσει πως από την πρώτη στιγμή σκοπός του δεν ήταν να δικαιολογήσει μια «ειδεχθή εγκληματική συμπεριφορά» αλλά να καταδείξει τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες τελέστηκαν οι αξιόποινες πράξεις.
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπόθεση, ο κ. Λουκόπουλος αναφέρει πως «ο κατηγορούμενος επέλεξε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή  με τον τρόπο που πίστευε ο ίδιος και δίχως να λάβει καθόλου υπόψη του τη νομική μου συμβουλή».


Ο συγκεντρωμένος κόσμος περίμενε τον 58χρονο να αποχωρήσει και από τις δυο εισόδους του κτιρίου 9 με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει τρόπους για ασφαλή διαφυγή του.

Φυγαδεύτηκε ο 58χρονος από την Ευελπίδων

Τελικά ο 58χρονος παρέμεινε εγκλωβισμένος στα κρατητήρια του κτηρίου 9 για περισσότερο από τρεις ώρες και ενώ στα δικαστήρια βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια στιγμή εξοργισμένοι συγγενείς και φίλοι της Δώρας επιτέθηκαν και χτύπησαν τον δικηγόρο του 58χρονου την ώρα που αυτός αποχωρούσε από τα δικαστήρια.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για την προστασία του συνηγόρου, αλλά και πάλι όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποιοι πρόλαβαν και τον χτύπησαν τόσο όσο αυτός περπατούσε, όσο και όταν μπήκε μέσα στο ταξί για να φύγει.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις