Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

EKTAKTO - Συναγερμός στην Αστυνομία. Εξάρχεια: πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη

Συναγερμός στην Αστυνομία. Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στην περιοχή. Πληροφορίες για πυροβολισμούς και απο άνδρες των ΜΑΤ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν γύρω στις 19:30 σημειώθηκαν
πυροβολισμοί κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια.
Μαρτυρίες εργαζομένων στα γραφεία αναφέρουν ότι άγνωστοι, διερχόμενοι με ΙΧ άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων και της διμοιρίας των ΜΑΤ που είναι σταθμευμένη σχεδόν έξω απο το κτήριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν περίπου 30 άνθρωποι.

Οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών κι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, μετά και τις συμβουλές των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το κτήριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι, που ξεκίνησαν απο την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν 4-5 σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη 50.

Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος απο τους άνδρες των ΜΑΤ ή αστυνομικός απο άλλη μονάδα στην περιοχή πρόλαβε να πυροβολήσει ανταποδίδοντας στους άγνωστους δράστες. 

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες, ενώ ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Μαρτυρίες λένε ότι μία απο τις σφαίρες έχει "τρυπήσει" κατάστημα με ενδύματα, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις