Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Φυγάδευσαν την κριτική επιτροπή για να μην τους πετύχει συγγενής παίκτη

Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, έχει καταφέρει την φετινή τηλεοπτική σεζόν, να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές, τόσο με το ταλέντο των υποψηφίων, όσο και με τα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας στο περιοδικό, You, αναφέρετε, μεταξύ άλλων, για το εάν οι γονείς των παιδιών, που λαμβάνουν μέρος από το talent show, ζητούν μια ιδιαίτερη μεταχείριση για τα μικρά τους παιδιά.
«Δεν μου έχει τύχει… Είμαστε πολύ προστατευμένοι από την παραγωγή για να μη μας πλησιάζουν οι γονείς και γενικότερα οι παίκτες» δηλώνει χαρακτηριστικά, η Μαρία, ενώ μοιράζεται και περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό, που συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, έχοντας ως αποτέλεσμα, η παραγωγή να φυγαδεύσει τους κριτές. «Μου έχει συμβεί μόνο μια φορά με συγγενή παίκτη που ήταν λίγο πιο επιθετικός και γι’αυτό δεν φύγαμε μόνοι μας αλλά με προστασία. Μου το μετέφεραν από την παραγωγή εκ των υστέρων γι’αυτό και δεν ένιωσα άβολα. Γενικά πάντως υπάρχει προστασία, δεν βλέπουμε καν τους παίκτες πριν μπουν στο θέατρο» αναφέρει.
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το εάν την ενοχλεί η συμμετοχή υποψηφίων που βρίσκονται σε παιδική ηλικία. «Είναι λυπηρό! Απορώ πράγματι με τους γονείς που εκθέτουν τα παιδιά τους, αλλά δεν μπορώ να τοποθετηθώ την ώρα της εκπομπής. Όταν βλέπω ένα παιδάκι να κάθεται μπροστά μου δεν μπορώ να ρωτήσω για τους γονείς του και να το κάνω να νιώσει ενοχές που το έφεραν εκεί», αναφέρει, η Μαρία και συμπληρώνει: «θα μου πεις τώρα με ποιο κριτήριο κρίνει κάποιος το σούπερ ταλέντο και τα παιδιά που δεν έχουν σούπερ ταλέντο, όταν θα πάνε σχολείο και θα τους την πούνε οι συμμαθητές τους είτε έχουν την φωνή είτε όχι… Ποιο είναι το κέρδος για ένα 8χρονο; Κανένα! Μάλλον ο γονιός ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του. Το παιδί πρέπει μεγαλώνοντας να έχει αυτοπεποίθηση, εάν εγώ λοιπόν το κρίνω αρνητικά σίγουρα μέσα του θα κλονιστεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις