Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Επίθεση των κομμάτων για τις ανακοινώσεις Τσίπρα

Σφοδρή αντίδραση στην Βουλή από ΝΔ και ΔΗΣΥ. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις ανακοινώσεις του για το μοίρασμα του υπερπλεονάσματος.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον  μεγαλύτερο ψεύτη που έχει γεννηθεί στον πλανήτη.
«Είναι πραγματικός μάγος, πως γίνεται να λέει ότι πετύχαμε υπεραπόδοση όταν έχει πέσει έξω 1%  ο προϋπολογισμός που έχει ψηφίσει η Βουλή όσον αφορά την ανάπτυξη; Τέτοιος  ψεύτης δεν έχει γεννηθεί στον πλανήτη, δεν υπάρχει ο άνθρωπος ,είναι πέρα από κάθε λογική», είπε και σχολίασε πως οι δηλώσεις έγιναν σήμερα λόγω της ανακίνησης του θέματος της πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία, ενώ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε τα μέλη του εξευτελίζουν την αριστερά.
«Με κοροϊδίες έχετε κυβερνήσει τον τόπο 2 χρόνια», είπε από την πλευρά του ο Α. Λοβέρδος και πρόσθεσε πως η αλήθεια είναι μια και θα την δει η κυβέρνηση στην κάλπη.
Πρωτοφανείς χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ν. Δένδιας  και αναρωτήθηκε γιατί δεν έγιναν στη Βουλή οι δηλώσεις.
ΝΔ - γραφεία - Νέα Δημοκρατία - Μοσχάτο

 ΝΔ: ο Πρωθυπουργός επιστρέψει «ψίχουλα» από αυτά που έχει υφαρπάξει από τους Έλληνες

Σε γραπτή της ανακοίνωση η ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθεί το υπερπλεόνασμα ύψους 1,4 δις, σχολιάζει:
Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει 700.000.000 ευρώ από τα 14,5 δις ευρώ που έχει υφαρπάρξει από τους Έλληνες, γονατίζοντας την μεσαία τάξη και κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους.  
Είχε, μάλιστα, το θράσος να παρουσιάσει ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή των εισφορών τους που έχει ήδη επιδικάσει υπέρ τους η Δικαιοσύνη και να υποσχεθεί μπόνους στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. λόγω της αποτυχίας του να την εξυγιάνει.
Υ.Γ. Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου που ξεγυμνώνουν πια την Κυβέρνησή του.
ΚΚΕ - Γραφεία - Περισσός

ΚΚΕ: ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα

Σε γραπτή του ανακοίνωση και σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την απόδοση του κοινωνικού μερίσματος, το ΚΚΕ επισημαίνει:
Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει το νέο γύρο αντιλαϊκών προαπαιτουμένων, που τσακίζει και τα τελευταία προνοιακά επιδόματα, που φέρνει στη βουλή ένα προϋπολογισμό φοροληστείας, που εγκαινιάζει τους ηλεκτρονικούς  πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, ενώ βάζει στο στόχαστρο πιο αποφασιστικά ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία, οι βραδινές εμφανίσεις του κ. Τσίπρα, για να μοιράσει «κοινωνικά μερίσματα» από το πλεόνασμα φτώχειας του ελληνικού λαού, μόνο ως ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα μπορούν να εκληφθούν.
Η πιο μεγάλη κοροϊδία, όμως, είναι αυτή που αναμασούν καθημερινά τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που επανέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός, περί ανακούφισης του λαϊκού κόσμου και δίκαιης ανάπτυξης, τα οποία καταρρέουν μπροστά στη βαρβαρότητα που καθημερινά ζει ο λαός, εξαιτίας της πολιτικής που και αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί, παίρνοντας για αυτό τα συγχαρητήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις