Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Έβγαλε... αφρούς το συντριβάνι στον Λευκό Πύργο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Με ένα περίεργο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι την Πέμπτη όσοι περνούσαν από την πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Περπατώντας στην παραλιακή λεωφόρο είδαν το συντριβάνι που βρίσκεται μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Βασιλικού Θεάτρου, γεμάτο αφρούς.
Όχι δεν πρόκειται για κάποιο event του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά για μια κακόγουστη φάρσα που έκαναν άγνωστοι ρίχνοντας σαμπουάν στο συντριβάνι.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το αφρισμένο συντριβάνι σχολιάζοντας με χιούμορ το θέαμα.
Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος
Για «αχαρακτήριστη συμπεριφορά» κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς, σε ανακοίνωση του, αναφορικά με τη ρίψη σαμπουάν, από αγνώστους, στο σιντριβάνι του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.
«Το περιστατικό με τα "παιχνίδια" ορισμένων με σαμπουάν σε κεντρικά σιντριβάνια του Δήμου Θεσσαλονίκης καταδεικνύει ότι η παραβατικότητα επιδρά αποφασιστικά στην απαξίωση των δημόσιων υποδομών» τονίζει ο κ. Παππάς και υπογραμμίζει ότι όλοι οι φορείς πρέπει να συμβάλλουν στην πάταξη φαινομένων φθοράς στη δημοτική περιουσία (κτίρια, πάρκα, παιδικές χαρές κ.ά.).
«Δεν αρκούν οι προθέσεις και δράσεις του Δήμου, αλλά απαιτούνται μείζονες παρεμβάσεις από τη συντεταγμένη πολιτεία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος.
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις