Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

H μητέρα της Δώρας Ζέμπερη επιτέθηκε στον 58χρονο με ένα στυλό καρφώνοντάς τον όπου μπορούσε να τον βρεί.

Συγγενείς της άτυχης Δώρας Ζέμπερη του επιτέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Η διμοιρία των ΥΜΕΤ που ήταν εκεί για να τον προστατεύσει δεν κατάφερε να συγκρατήσει το
οργισμένο πλήθος – Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη καταριόντουσαν και έβριζαν τον 58χρονο Για μία ακόμα φορά ξέσπασε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων σε βάρος του 58χρονου Μανώλη Σοροπίδη που ομολόγησε την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Στις 10 το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο Σοροπίδης. 
Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε τόσο άγρια. Στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως ξεχείλιζε η οργή και σήμερα στην οδό Ευελπίδων. 
Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα. «Θα πεθάνεις! 
Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της. Την ώρα που μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη στα δικαστήρια, σκόνταψαν στα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. 
Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό καρφώνοντάς τον όπου μπορούσε να βρεί. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις