Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

HELP - BOHΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ! Πού ζούμε; Οι τράπεζες δεν βγάζουν λογαριασμό στον Θωμά που ζει το δικό του γολγοθά… (vids)

Τι πρέπει να κάνει ένας πολίτης που υποφέρει έτσι ώστε να αποκτήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό για να βοηθηθεί; Για να ζήσει;!


Ο ποδοσφαιριστής της Ασής Γωνιάς, Θωμάς Μπισκιτζής συγκλόνισε πριν λίγες ημέρες όλη την Ελλάδα με την ειλικρινή εξομολόγησή του, πώς πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman) και είναι ανάγκη να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης προκειμένου να θεραπευτεί.

Κάθε ώρα που περνάει είναι δύσκολη για το Θωμά.

Στο παρακάτω βίντεο όχι μόνο εξηγεί αναλυτικά τι συμβαίνει, αλλά φαίνεται πώς κάθε στιγμή, πονάει, ραγίζοντας καρδιές.




Ο Θωμάς όμως είναι ένας άνθρωπος που θα παλέψει με όση δύναμη έχει, γιατί έχει θέληση για ζωή όπως ο ίδιος λέει, αλλά και για τα δύο του παιδιά.
Ακόμα δεν έχει βρει τρόπο να ανοίξει έναν ερανικό λογαριασμό, για να μαζευτούν χρήματα από τον πολύ κόσμο που έχει δείξει θέληση να βοηθήσει! 
Τα μηνύματα που λαμβάνει τον έχουν συγκινήσει, και όλα έχουν κοινό παρονομαστή: ζητούν επιτέλους έναν αριθμό λογαριασμού για να τον βοηθήσουν οικονομικά.
Μιλώντας στο eparxies.gr τόνισε πώς δεν θέλει ούτε ένα ευρώ στο χέρι, γι’ αυτό ζητάει να ανοιχτεί ένας ερανικός λογαριασμός. Έτσι, τα χρήματα που θα περισσέψουν, μπορούν να δοθούν σε άλλους συνανθρώπους μας που παλεύουν, σε παιδιά, ή σε κάποιο σύλλογο όπως επιθυμεί ο ίδιος.
Γιατί ούτε μια τράπεζα δεν αντιλαμβάνεται ότι εδώ μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή, για καθημερινό πόνο ενός πατέρα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις