Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σκανδαλώδες και τραγελαφικό H Θεατρική παράσταση "...και Ιουλιέτα" Ίδρυμα Κακογιάννη, Πέμη Ζούνη, και… Άνγκ Λι;;;! MIA συνέργασια;;;!!!!

Ήταν μια συνέργασια που έγινε... ΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ;;; ΓΙΑΤΙ;;;;

Πρωτοφανές, σκανδαλώδες και τραγελαφικό υπήρξε το ανέβασμα του έργου Άκη Δήμου «…και Ιουλιέτα» στο Ίδρυμα Κακογιάννη, από το τέλος Δεκεμβρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2017.
Όχι, φυσικά γιατί η παράσταση δεν ήταν εντυπωσιακή, με όλα αυτά τα εντελώς καινούργια συστατικά, με τεχνολογία αιχμής για ένα «3D digital drama», όπου μέσα από απόλυτα ψηφιακά, τρισδιάστατα περιβάλλοντα, το θέατρο συναντούσε το σινεμά σε φαντασμαγορία μαγείας.


Ούτε φυσικά έφταιξε η ερμηνεία της Πέμη Ζούνη, που από την εποχή του τηλεοπτικού «Γιάννης και Μαρία» και μετά, βούτηξε με μοναδική ευαισθησία σε θεατρικούς και κινηματογραφικούς ρόλους, έργα, λέξεις, τόσο αισθαντική και εύθραυστη, ώστε να νομίζεις πως ανήκει σε ένα είδος πλάσματος φτιαγμένων από άλλο υλικό, αλλόκοτα αλαφροΐσκιωτο και ξωτικό. Κι όμως, πάτησε μια νάρκη, που μπόρεσε να αποφύγει όταν αυτή, η νεραϊδίσια ερμηνεύτρια μπλέχτηκε με το βορβορώδες υλικό της πολιτικής!

Μια νάρκη που κουβαλούσε δυο μεταφυσικά και ασυγχώρητα απ’ τη δριμύτητα των social media αμαρτήματα, αυτά της αλαζονείας και της χαζής απληστίας, μιας και η Ζούνη, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές δεν είχαν οικονομικά οφέλη, τελικά, απ’ την παράσταση, αντιθέτως, ζημιωμένοι βγήκαν οι περισσότεροι! Ο Άνγκ Λι, ο βραβευμένος με Όσκαρ, αριστοτεχνικός, Ταϊβανός σκηνοθέτης αμφισβητήθηκε πως σκηνοθέτησε την παράσταση....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις