Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Σκόπια: Η κροατική «Jandran Film» δημοσιεύει απαγορευμένη σκηνή από την «Μακεδονία»

Ο κροατικός οίκος παραγωγής ταινιών «Jandran Film» μετά από τις πρόσφατες αντιδράσεις στα ΜΜΕ από τον νέο διευθυντή της Υπηρεσίας Κινηματογράφου των Σκοπίων, Γκόριαν Τοζίγια,  σήμερα στο κανάλι YouTube δημοσίευσε μια παράνομη σκηνή από το σήριαλ «Μακεδονία».

«Μετά τη φανταστική επιτυχία του τρέιλερ της σειράς και από τον τεράστιο αριθμό  θετικών κριτικών από όλα τα τμήματα της κοινωνίας των Σκοπίων και από όλες τις πλευρές  του πολιτικού φάσματος, ήρθε η ώρα για μια νέα φάση στην οποία παρουσιάζεται  μία από τις σκηνές του σήριαλ, η οποία είναι απαγορευμένη. Για όλους εσάς αγαπητοί θεατές,  ακολουθούν και νέες σκηνές, με τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε στην (τηλεοπτική) σειρά της «Μακεδονίας», ενημερώνει  η «Jadran film».
Τα σχόλια αναφέρονται  στη συμφωνία του Οργανισμού Κινηματογράφου με την ταινία της «Jadran Film» για την καταγραφή της σειράς «Μακεδονία».
Η ποινική δίωξη έχει ήδη ξεκινήσει προδικαστική διαδικασία για την υπόθεση αυτή.
Η «Jadran Film» έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα ένα τρέιλερ για τη σειρά και αυτά τα 49 δευτερόλεπτα από την «απαγορευμένη σκηνή».
Η κροατική εταιρεία επιμένει στην παραγωγή της ταινίας, ενώ το αρμόδιο υπουργείο των Σκοπίων έχει αρχίσει δίωξη εναντίον της  και απαγόρευσε οποιαδήποτε δημοσίευση για το σήριαλ αυτό, το οποίο είχε συμφωνηθεί  από την κυβέρνηση του VMRO-DPMNE, του Νίκολα Γκρούεφσκι.
(Στοιχεία από mkd.mk)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις