Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Πρώτη είδηση στα ΜΜΕ της Αιγύπτου η Άσκηση «MEDUSA V» & η Απόβαση των Κομάντος που έκανε τους Τούρκους να… «Σκυλιάσουν!» (video)

Πρώτη είδηση στην Αίγυπτο παίζει η Διακλαδική άσκηση της Ελλάδος -Αιγύπτου με τα ΜΜΕ να δίνουν μεγάλη διάσταση μεταξύ της φιλίας των Χωρών και αναπαράγουν οτι η Αίγυπτος «παραχωρεί το MISTAR στην Ελλάδα για επιχειρήσεις» ,που έκανε τους Τούρκους να Σκυλιάσουν  !

Να επισημάνουμε οτι την δήλωση που έκανε on camera  o Αιγύπτιος Αρχηγός  των Ενόπλων Δυνάμεων … και το ξέσπασμα των Τούρκων που επικαλούνται την αποστρατικοποίηση της νήσου Ρόδου , που ήρθε μετά την κοινή αποβατική ενέργεια στην Παραλία της Καλάθου της νήσου Ρόδου!
 Commandos  of  Hellenic Army in Mistral
Στην ίδια Παραλία να θυμίσουμε  οτι  πριν από μερικές ημέρες έγινε Αποβατική ενέργεια των Ελληνικών Δυνάμεων στο Πλαίσιο της Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» …Αλλά τότε η Τούρκοι δεν μίλησαν !
Ούτε τυχαίο είναι που οι Τούρκοι προσπάθησαν να υποκλέψουν τις συχνότητες  της Ασκήσεως όπως πρώτοι αποκαλύψαμε !
Χαρακτηριστικά οι Αιγύπτιοι  τρολάρουν & παίζουν   την  «Τούρκικη Αεροπορία να τα χάνει κατά κράτος απο τα Ελληνικά Μιράζ !!» (φωτό)
Η Στρατιωτική διπλωματία  που για πρώτη φορά βλέπουμε να έχει συνέχεια πρέπει να έχει συνέχεια και να επεκταθεί …Καιρός είναι να καταλάβουμε και εμείς την δύναμη μας !
 To  Video   με τα αποβατικά  και τους Κομάντος των Αιγυπτίων να βγαίνουν στο νησί της Ρόδου  , με την Υποστήριξη των Ελληνικών Επιθετικών Ελικοπτέρων  Απάτσι…Έκανε τους  Τούρκους να φρενιάσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις