Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΥΤΙΝ: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σύμφωνα με την εφημερίδα DAILY NEWS ,ο Πούτιν προειδοποιεί τη Ρωσία να προετοιμαστεί για τον πόλεμο καθώς οι στρατιωτικές δαπάνες αυξάνονται.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει τις ρωσικές εταιρείες ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να στραφούν σε πολεμική παραγωγή κάθε στιγμή.
Ο Ρώσος πρόεδρος μετέφερε τα ανησυχητικά σχόλια σε μια συνάντηση των στρατιωτικών αρχηγών στο Σότσι, σχετικά με τις στρατιωτικές ασκήσεις του Zapad το 2017 τον Σεπτέμβριο.


Ο Πούτιν είπε στους συμμετέχοντες ότι: «Η ικανότητα της οικονομίας μας να αυξήσει τη στρατιωτική παραγωγή και τις υπηρεσίες σε δεδομένη στιγμή είναι μία από τις σημαντικότερες πτυχές της στρατιωτικής ασφάλειας. »
«Για το σκοπό αυτό, όλες οι στρατηγικές και απλά μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις πρέπει να είναι έτοιμες, ανεξάρτητα από την ιδιοκτησία τους.»

Ο Πούτιν υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι το 2015 «συζήτησαν λεπτομερώς το θέμα», σύμφωνα με την εφημερίδα Times της Μόσχας.
Ανέφερε ότι «δόθηκαν οδηγίες για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής, τη δημιουργία αποθεμάτων υλικών και τεχνικών πόρων και τη διασφάλιση της μεταφοράς στρατευμάτων».
Ο Πούτιν έχει επενδύσει σκληρά στο στρατό του τα τελευταία χρόνια, αντλώντας το απίστευτο ποσό 20 τρισεκατομμύρια ρούβλια στην εκσυγχρόνηση και αντικατάσταση 70% τους στρατιωτικού δυναμικού των σοβιετικών δυνάμεων.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ XΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις