Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Συναγερμός στις Τουρκικές αρχές: Εξαφανίστηκαν διπλωμάτες από την Ελλάδα – Τι γράφει η Hurriyet

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hurriyet  έχει σημάνει συναγερμός στις τουρκικές αρχές,καθώς από τα μέσα Νοεμβρίου αγνοούνται ο Τούρκος υποπρόξενος στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ και η σύζυγός του, Ντεριά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ταξίδεψε στις 14 Νοεμβρίου μέσω Ηγουμενίτσας στην Ιταλία, ενώ άγνωστο παραμένει εάν μαζί τους είναι και τα δύο παιδιά τους. Και κάπου εκεί η Hurriyet συνδέει την

εξαφάνιση του ζευγαριού με την εντολή μετάθεσης στην Άγκυρα από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με άλλα τουρκικά δημοσιεύματα να αφήνουν να εννοηθεί ότι ο υποπρόξενος διέφυγε στην Ιταλία, φοβούμενος έρευνα για την εμπλοκή του στο κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν που κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν το 2016. Να σημειώσουμε πως ανάλογο ρεπορτάζ υπήρξε και στις 6 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η Yeni Safak ανέφερε ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένα ζευγάρι Τούρκων διπλωματών που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Επρόκειτο για τους Muhammet T. και Ceyda T. που τους τελευταίους 18 μήνες εργάζονταν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης. Δείτε το δημοσίευμα εκείνης της εποχής:
Συναγερμός στις Τουρκικές αρχές: Εξαφανίστηκαν διπλωμάτες από την Ελλάδα – Τι γράφει η Hurriyet - Εικόνα3

Συναγερμός στις Τουρκικές αρχές: Εξαφανίστηκαν διπλωμάτες από την Ελλάδα – Τι γράφει η Hurriyet - Εικόνα5
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις