Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ «ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ»... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Με ανατριχιαστικές φωτογραφίες προσπαθεί ένας Νεοϋορκέζος να αποδείξει ότι τον στοιχειώνει ένα "δαιμονισμένο παιδί".

Ο Adam Ellis από τη Νέα Υόρκη υποστηρίζει πως τον στοιχειώνει ένα «δαιμονισμένο παιδί». Προσπαθεί μάλιστα να τον σκοτώσει! Ήταν ένα βράδυ που εμφανίστηκε στο κρεβάτι του ο David, όπως τον αποκαλεί, και κατάφερε να τον απαθανατίσει.

Είχε αρχίσει να εμφανίζεται στα όνειρά του κάθε φορά που έπεφτε για ύπνο. Αφού μοιράστηκε τις φωτογραφίες του David, η ιστορία του Adam Ellis δεν άργησε να γίνει viral.



Παραμένει βέβαια ζωντανός και μοιράστηκε τις πιο spooky φωτογραφίες του μικρού David να κάθεται στο υπνοδωμάτιό του και να τον καρφώνει με το βλέμμα του.

«Χθες βράδυ τον είδα ξανά στον ύπνο μου. Ήταν σχεδόν την ίδια ώρα με την πρώτη φορά που τον είδα». Το «δαιμονισμένο παιδί» καθόταν στην πολυθρόνα του και τον κάρφωνε με τον Adam να έχει παραλύσει από τον φόβο.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του κατάφερε να βγάλει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο. «Σκέφτηκα πως αν ο David με σκοτώσει, ίσως μπορώ να κρατήσω αποδεικτικά στοιχεία στο κινητό μου. Έτσι άρχισα να βγάζω φωτογραφίες στο σκοτάδι».
Εφιάλτες με τον μικρό David

Το δαιμονισμένο παιδί σύρθηκε από τον πολυθρόνα και άρχισε να κινείται προς το μέρος του απειλητικά. Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και του ψιθύρισε κάτι στο αυτό πριν τελικά εξαφανιστεί.

Όταν ο Adam ξύπνησε ένιωσε ανακούφιση. Μέχρι να ελέγξει το κινητό του και να συνειδητοποιήσει πως οι εικόνες ήταν πραγματικές.


Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις