Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως: Μαθήματα πρωκτικού σεξ με Strapon σε μαθητές του δημοτικού σχολείου από λεσβία Δασκάλα!

Εμετικές και άθλιες εικόνες από μια τάξη στο Τζάκσονβιλ της Φλώριδα δείχνουν πώς τα παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς
να χρησιμοποιούν ιμάντες μέσα σε μια συζήτηση σχετικά με τα κοινά πρότυπα σεξουαλικής εκπαίδευσης που έχουν τεθεί από κάποιους.
Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν μαθητή με το κινητό του τηλέφωνο δείχνουν μία δασκάλα που επιδεικνύει σε ανήλικους πώς να χρησιμοποιούν ένα σεξουαλικό βοήθημα (strap on) για… πρωκτικό σεξ!
Σε μια εικόνα, η δασκάλα δείχνει ακόμη πώς να εισάγει το λουρί, ενώ οι γλουτοί της είναι στον αέρα και τα πόδια της πάνω από το κεφάλι. Σε μια άλλη εικόνα, δείχνει στα παιδιά πώς να φορούν έναν… ιμάντα με το… εξάρτημα του.

Το Clinton Middle School στην επαρχία Duval προσέλαβε την 39χρονη Sharon Mercer για να διδάξει στην τάξη το μάθημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης, αλλά μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών ανακλήθηκε και το σχολείο αρνήθηκε να σχολιάσει. Η Mercer ισχυρίστηκε πως η ανάκλησή έγινε από φανατισμό επειδή είναι ένα «υπερήφανο μέλος της κοινότητας LGBTQ».
Η σκοτεινή πλευρά 
Τα πρόσφατα εφαρμοζόμενα κοινά βασικά εκπαιδευτικά πρότυπα έχουν κατηγορηθεί από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τη μορφή διδασκαλίας με τον μικρότερο κοινό παρονομαστή, και πολλοί υποστηρίζουν ότι δουλεύουν μόνον επάνω σε χαζά μαθήματα και εμποδίζουν τους έξυπνους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του, αλλά αυτές οι εικόνες δίνουν διάσταση σε μια ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά που προωθούν οι ομοσπονδιακοί κανόνες.
Η διδασκαλία των λεγόμενων «εναλλακτικών» σεξουαλικών τρόπων ζωής είναι υποχρεωτική σε πολλές πολιτείες κάτω από έναν κοινό πυρήνα. Στην ιστοσελίδα της Fed επισημαίνεται επίσης ότι ένα βιβλίο που είναι σύμφωνο με τα νέα κοινά πρότυπα Core με τίτλο It’s Perfectly Normal, διδάσκει στα παιδιά ηλικίας έως εννέα ετών πώς να αυνανίζονται.
Ο κοινός πυρήνας, ο οποίος επιβάλλεται σε ολόκληρο το έθνος, είναι μια τεράστια αλλαγή στη διδασκαλία με την οποία οι πολέμιοί της ισχυρίζονται ότι θα εξοβελιστεί η κριτική σκέψη και γενικότερα θα δημιουργηθούν χαμηλότερα πρότυπα στο όνομα της συμμετοχής και της πολιτικής ορθότητας. Έχουν προκύψει πολυάριθμα παραδείγματα από ερωτήσεις για τις εξετάσεις κοινών πυρήνων, οι οποίες χρησιμεύουν μόνο για να προκαλέσουν περισσότερη σύγχυση και απογοήτευση.
Ίσως το πιο περίφημο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ο κοινός πυρήνας θα εκδηλωθεί στο σχολικό σύστημα της Αμερικής απεικονίστηκε από ένα παράξενο βίντεο στο οποίο ένας γενικός διευθυντής προγράμματος σπουδών αναφέρει ότι το 3 x 4 = 11 θα μπορούσε να θεωρηθεί σωστή απάντηση, εφόσον οι μαθητές θα μπορούσαν να εξηγήσουν πώς έφτασαν στον αριθμό!
Αντιδράσεις και διακοπή του προγράμματος 
Τα πρότυπα σεξουαλικής παιδείας του κοινού πυρήνα αντιμετωπίζουν επίσης έντονη κριτική, ενώ μια ομάδα ισχυρίζεται ακόμη ότι αντιπροσωπεύουν την «πορνογραφία» που χρησιμεύει για την απευαισθητοποίηση των παιδιών στη σεξουαλική επαφή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένες πιθανότητες παρενόχλησης στους χώρους των σχολείων. «Το μάθημα περιλαμβάνει τη διδασκαλία ακατάλληλων δεξιοτήτων σεξουαλικότητας, που δεν πρέπει καν να διδάσκονται στο κολέγιο», γράφει ο Joseph R. John. «Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, τα παιδιά δεν είναι διανοητικά εξοπλισμένα για να κατανοήσουν την λεπτομερή σεξουαλική επαγρύπνηση ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο, είναι indoctrinated σε σεξουαλικές πρακτικές που δεν πρέπει ποτέ να εκτεθούν».

ΑΠΟ ΤΟ ΗΟΑΧ
Είναι αλήθεια;
Αρχική πηγή των ελληνικών δημοσιευμάτων, είναι άρθρο του γνωστού Αμερικανού συνωμοσιολόγου Alex Jones, στο infowars.comτο 2014.
Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο αρχικό άρθρο δεν ήταν στην πραγματικότητα εικόνες μιας δασκάλας από τη Φλόριντα, που ονομάζεται Sharon Mercer, αλλά εικόνες της Carlyle Jansen, ιδιοκτήτριας του Good for Her (γυναικείο sex shop στο Τορόντο του Οντάριο) , η οποία έχει κληθεί πολλές φορές να μιλήσει για τη σεξουαλική υγεία στα γυμνάσια του Τορόντο. Η Jansen ανέφερε στο snopes.com, ότι διδάσκει επίσης μαθήματα σεξουαλικού περιεχομένου για ενήλικες ακροατές και ότι οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο άρθρο προέρχονται από ομιλία σε φοιτητές και όχι μαθητές Δημοτικού. Η παρουσίαση έγινε το 2012 και σύμφωνα με το antiviral.gawker.com, το Δημοτικό σχολείο που υποτίθεται έλαβε χώρα το γεγονός (Clinton Middle School), είναι ανύπαρκτο.
Λίγες ημέρες αργότερα, το infowars.com, κατέβασε το σχετικό άρθρο. Πρόσφατα όμως, η «είδηση» επανεμφανίστηκε σε αμερικανικά εθνικιστικά σάιτ. Από εκεί ήταν θέμα χρόνου να περάσει τον Ατλαντικό και να φτάσει μέχρι τη χώρα μας.
Εν κατακλείδι, οι φωτογραφίες από μια παρουσίαση σε πανεπιστήμιο, χρησιμοποιήθηκαν για να προκαλέσουν αισθήματα ομοφοβίας. Ο ισχυρισμός πως παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα για πρωκτικό σεξ από λεσβία δασκάλα είναι ψευδής και καταρρίπτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις